Új Jelszó Kérése

Termék RészletekGibson fekvő helyzetig dönthető TV fotel cseresznyepiros szövettel raktárról

Raktárkészlet: VAN
Gibson fekvő helyzetig dönthető TV fotel cseresznyepiros szövettel raktárról
 • Gibson fekvő helyzetig dönthető TV fotel cseresznyepiros szövettel raktárról
230 000 Ft

A 2014. tavasszal kezdődő modellévtől a Gibson TV fotel is extra kényelmes üléssel készül.

Dupla fémrugós szerkezet: Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.

Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

A Gibson fekvő helyzetig dönthető TV fotelben a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig döntheti, megemelheti a lábtartót. A jól kiegyensúlyozott csendes mechanizmust a fotel oldalán található karral lehet működtetni.

Raktárról jelenleg puha tapintású cseresznyepiros mikrocord szövettel kapható.

 • Gibson fekvőfotel cseresznye

  Kinagyíthatja a képre kattintva!

   

  A Gibson fekvő fotel  a  jól bevált hagyományos megjelenést modern üléskomforttal ötvözi.


  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át garantálja a fotelben ülők kényelmét.


  A fotel vázában fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét és rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.


  A beleülő embert a fotel körül öleli. A fotel belül üreges váza és a microcord kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.


  Amennyiben bármi kérdése van,
  írjon e-mailt: fotel@jobaratokfotel.hu
  hívja a Bemutatótermeket
  Rózsa utca hét végén: +3630 501 17 65
  Wesselényi utca hétköznap: +361 351 9547
  vagy az ügyfélszolgálatunkat: +3630 986 3713

 • Szélesség
  99 cm
  Magasság
  104 cm
  Mélység
  112 cm
  Ülőfelület szélessége
  46 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Karfa magassága
  69 cm
  Raktárkészlet
  VAN
  Tömeg
  40 kg/db