Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekBurns két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő senior TV fotel - barna színben raktárról

ÚJ
Raktárkészlet: 1 db
Burns 2 motoros felállás segítő senior TV fotel barna kárpittal
 • Burns 2 motoros felállás segítő senior TV fotel barna kárpittal
378 000 Ft378000

Raktárról szállítjuk

A Burns két motoros felálás segítő TV fotelt raktárról világos barna aprómintás puha tapintású mikroszálas szövet kárpittal szállítjuk

 

ÚJDONSÁG - két motoros mechanizmus - a lábtartó és a háttámla függetlenül mozgatható

A két motor segítségével egymástól függetlenül külön mozgatható a lábtartó, külön a háttámla. A Burns két motoros fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is. Az irányító panel más gombjai segítségével pedig a felállás segítő funkciót tudjuk működtetni.

  

Felállás segítő motoros mechanizmus

A Burns senior TV fotel felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen.

  

Terhelhetőség

Az amerikai gyártású masszív Burns senior felállás segítő fotelek 130 kg súlyig terhelhetők.

  

Extra kényelmes ülés

A Burns két motoros felállást segítő senior TV fotelek extra kényelmes üléssel készülnek.
Dupla fémrugós ülés szerkezet:
A Burns fotel ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Burns fotel fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: A Burns ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Burns fotel ülését tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Burns két motoros senior fotel belül üreges váza és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Burns mikroszálas szövet kárpitja nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

  

Bemutatóterem

A Burns két motoros felállás segítő senior TV fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • A fotel szerkezeti felépítése

  A Burns két motoros felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú motoros felállás segítő senior fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Burns fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A Burns fotel oldalán  a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A Burns két motoros senior fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.
    
  A beleülő embert a Burns párnázata körül öleli. Az ülés a legmagasabb szintű kényelmet szolgáltató zsákos rugóval készül. A Burns senior fotel ülőfelülete kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. Párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

    

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A Burns fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  99 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  112 cm
  Ülőfelület szélessége
  57 cm
  Ülőfelület magassága
  58 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Karfa magassága
  68 cm
  Terhelhetőség
  130 kg
  Raktárkészlet
  1 db
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  60 kg/db