Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekBurns két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő senior TV fotel USB töltővel

ÚJ
Burns két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő senior TV fotel
 • Burns két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő senior TV fotel
 • Burns két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő senior TV fotel
 • Burns két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő senior TV fotel
 • Burns két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő senior TV fotel
Fő kategória >Fotel - TV fotel >Két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) TV fotelek
336 000 Ft336000

ÚJDONSÁG - két motoros mechanizmus - a lábtartó és a háttámla függetlenül mozgatható

A két motor segítségével egymástól függetlenül külön mozgatható a lábtartó, külön a háttámla. A Burns két motoros fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is. Az irányító panel más gombjai segítségével pedig a felállás segítő funkciót tudjuk működtetni.

 

ÚJDONSÁG - USB töltő

Az motoros kanapé kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

 

 

Felállás segítő motoros mechanizmus

A Burns senior TV fotelek felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen.

 

Terhelhetőség

Az amerikai gyártású masszív Burns senior felállás segítő fotelek 130 kg súlyig terhelhetők.

  

Extra kényelmes ülés

A Burns két motoros felállást segítő senior TV fotelek extra kényelmes üléssel készülnek.
Dupla fémrugós ülés szerkezet:
A Burns fotel ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Burns fotel fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: A Burns ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Burns fotel ülését tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Burns két motoros felállás segítő senior TV fotelek puha tapintású, négyféle színű aprómintás mikroszálas szövet kárpittal rendelhetők: világos barna, zöldes barna, vörösbor színű és kékes barna.
A Burns két motoros senior fotel belül üreges váza és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Burns mikroszálas szövet kárpitja nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

  

Bemutatóterem

A Burns két motoros felállás segítő senior TV fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • A fotel szerkezeti felépítése

  A Burns két motoros felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú motoros felállás segítő senior fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Burns fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A Burns fotel oldalán  a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A Burns két motoros senior fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.
    
  A beleülő embert a Burns párnázata körül öleli. Az ülés a legmagasabb szintű kényelmet szolgáltató zsákos rugóval készül. A Burns senior fotel ülőfelülete kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. Párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

    

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A Burns fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  99 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  112 cm
  Ülőfelület szélessége
  57 cm
  Ülőfelület magassága
  58 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Karfa magassága
  68 cm
  Terhelhetőség
  130 kg
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  60 kg/db