Új jelszó kérése

RészletekCloud hintáztatható kézi karos TV fotel mikroszálas plüss kárpittal

ÚJ
Cloud hintáztatható kézi karos TV fotel mikroszálas plüss kárpittal
 • Cloud hintáztatható kézi karos TV fotel mikroszálas plüss kárpittal
 • Cloud hintáztatható kézi karos TV fotel mikroszálas plüss kárpittal
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai TV fotel >Hintáztatható TV fotel és kanapé
282 000 Ft282000

Hintáztatható kézikaros relax mechanizmus

A Cloud TV fotel hintázó mechanizmussal készül. Barátságos tulajdonsága, hogy a klasszikusan billegve hintázó mechanizmus már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozogásba lendül. A fotel oldalán található kar segítségével  megemelhető a lábtartó és közel a vízszintesig hátradönthető a háttámla.

 

Extra kényelmes ülés

A Cloud fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a Cloud fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Cloud TV  fotel camel barna, csokoládé barna és zsályazöld puha tapintású mikroszálas plüss kárpittal vásárolható.

A Cloud TV fotel belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

Bemutatóterem

A fotel motoros változata kipróbálható, a kárpit szín kiválasztható, a fotel megrendelhető a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Cloud csokoládé Cloud zsálya

  Cloud camel sárga

   A Cloud TV fotel képe kinagyítható a fenti képre kattintva

   

  A Cloud TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fekvő fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  A Cloud TV fotel masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. A Cloud TV fotel ülőfelülete 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  A Cloud TV fotel ülőfelülete kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A Cloud TV fotel kartondobozba csomagolva kerül szállításra. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  112 cm
  Magasság
  114 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  45 kg/db