Új jelszó kérése

RészletekCloud fekvő helyzetig dönthető háttámlás motoros TV fotel csokoládébarna mikroszálas plüss kárpittal raktárról

ÚJ
Raktárkészlet: 1 db
Cloud fekvő helyzetig dönthető háttámlás motoros TV fotel
 • Cloud fekvő helyzetig dönthető háttámlás motoros TV fotel

Raktárról kapható

A Cloud motoros fekvő fotel raktárról csokoládébarna mikroszálas plüss kárpittal vásárolható.

  

Fekvő helyzetig dönthető

A Cloud fekvő helyzetig dönthető TV fotel működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. A Cloud fekvő fotel működtető mechanizmusát elektromotor mozgatja. A motoros működés egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

 

Extra kényelmes ülés

A Cloud fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a Drew fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Cloud fotel belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

Bemutatóterem

A Cloud fevő helyzetig dönthető TV fotel kipróbálható, megvásárolható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

  

Méretek

A méret adatokat áttekintheti, ha az alábbi Adatok gombra kattint.

 • Cloud motoros fekvő fotel csokoládébarna

  Kinagyatható a képre kattintva

   

  A Cloud fekvő fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fekvő fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  A Cloud fotel masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. A Cloud fotel ülőfelülete 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  A Cloud fotel ülőfelülete kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A Cloud fotel kartondobozba csomagolva kerül szállításra. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  112 cm
  Magasság
  114 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  45 kg/db