Új jelszó kérése

RészletekCrowley motoros TV fotel állítható fejtámlával fekvő helyzetig dönthető háttámlával - raktárról

-20%
ÚJ
Raktárkészlet: 1 db
Crowley motoros fekvő fotel állítható fejtámláva
 • Crowley motoros fekvő fotel állítható fejtámláva

ÚJDONSÁG - motorosan állítható deréktámasz és fejtámla

Az amerikai gyár ezévi egyik újdonsága, hogy a deréktámasz és a fejtámla a háttámlához képes egy kis elektromos motor segítségével mozgatható.
Sok embernek fáj a dereka. Számukra nyújt lehetőséget a kényelmes testhelyzet megteremtéséhez a motoros deréktámasz.

Ha valaki a fotelben olvas, a megemelt fejtámla jobban támasztja a fejét.
Viszont ha valaki relaxálni szeretne, a számára a fejtámla alaphelyzete a kedvezőbb.

 

ÚJDONSÁG -USB töltő és alaphelyzeti gomb

Az fotel kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot. A kapcsoló panel közepén található kis méretű gomb megnyomására a fotel mindkét motorja az alaphelyzetre áll vissza.

 

Fekvő helyzetig dönthető

A Crowley fekvő helyzetig dönthető TV fotel működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. A Crowley TV fotel működtető mechanizmusa elektromotorral működik. A motoros  mechanizmus egyik előnye, hogy a fotel a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

 

Extra kényelmes ülés

A Crowley fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a Crowley fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Crowley fekvő fotelek raktárról bronz barna microszálas szövet kárpittal  vásárolható.

A Crowley fotelek belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

Bemutatóterem

A Crowley TV fotel megtekinthető, kipróbálható, megvásárolható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Crowley motoros fekvő fotel

   

  A Crowley motoros fekvőfotel nagy képe megtekinthető a fenti képre kattintva

   

  A Crowley fekvő fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fekvő fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  A Crowley fotelek masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. A Crowley fotelek ülőfelülete 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  A Crowley fotel ülőfelülete kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A Crowley fotel kartondobozba csomagolva kerül szállításra. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  94 cm
  Magasság
  112 cm
  Mélység
  109 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  53 kg/db