Új jelszó kérése

RészletekDaly TV fotel háromféle mechanizmussal mikroszálas plüss kárpittal

ÚJ
Daly extra kényelmes TV fotel háromféle mechanizmussal
 • Daly extra kényelmes TV fotel háromféle mechanizmussal
 • Daly extra kényelmes TV fotel háromféle mechanizmussal
 • Daly extra kényelmes TV fotel háromféle mechanizmussal
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai TV fotel >Fekvő helyzetig dönthető fotel
256 000 Ft256000


Háromféle relax mechanizmus

A Daly TV fotel megrendelhető hintázó mechanizmussalBarátságos tulajdonsága, hogy a klasszikusan billegve hintázó mechanizmus már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozogásba lendül. A fotel oldalán található kar segítségével  megemelhető a lábtartó és közel a vízszintesig hátradönthető a háttámla.
  

A forgó - hintázó mechanizmussal készülő változatban megemelheti a lábtartót, a közel a vízszintes pozícióig hátradöntheti a háttámlát. A fotel a forgótalpon 360 fokban körbe forgatható. A jól kiegyensúlyozott csendes mechanizmust a fotel oldalán található kézikarral lehet működtetni.
  
A Daly
fekvő helyzetig dönthető motoros TV fotel működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. A motoros működés egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

  

Extra kényelmes ülés

A Daly fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a Daly fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Daly TV fotel áfonya vörös, bazalt szürke, világos barna és csokoládé barna apró mintás puha tapintású mikroszálas plüss kárpittal vásárolható.

A Daly TV fotel belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

  

Bemutatóterem

A kárpit szín kiválasztható, a fotel megrendelhető a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Daly áfonya Daly szürke

  Daly világos barna Daly csokoládé

   Kinagyítható a képre kattintva

   

  A Daly TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  A Daly TV fotel masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. A Daly fotel ülőfelülete 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  A Daly fotel háttámla és kartámasz szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A Daly TV fotel kartondobozba csomagolva kerül szállításra. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  102 cm
  Magasság
  109 cm
  Mélység
  102 cm
  Ülőfelület szélessége
  48 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  55 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  42 kg/db