Új jelszó kérése

RészletekDaly fekvő helyzetig dönthető háttámlás motoros TV fotel világosbarna mikroszálas plüss kárpittal raktárról

ÚJ
Raktárkészlet: 1 db
Daly fekvő helyzetig dönthető háttámlás motoros TV fotel raktárról

Fekvő helyzetig dönthető

A Daly fekvő helyzetig dönthető TV fotel működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. A Daly fekvő fotel működtető mechanizmusát elektromotor mozgatja. A motoros működés egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

 

Extra kényelmes ülés

A Daly fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a Daly fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Raktárról megvásárolható

A Daly motoros fekvő fotel  világosbarna apró mintás puha tapintású mikroszálas plüss kárpittal raktárról megvásárolható.

  

Bemutatóterem

A fotel kipróbálható, megvásárolható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 •  

  Daly világosbarna 

   Kinagyítható a képre kattintva

   

  A Daly fekvő fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fekvő fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  A Daly fotel masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. A Daly fotel ülőfelülete 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  A Daly fotel háttámla és kartámasz szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A Daly fotel kartondobozba csomagolva kerül szállításra. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  102 cm
  Magasság
  109 cm
  Mélység
  102 cm
  Ülőfelület szélessége
  48 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  55 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  42 kg/db