Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekGibson fekvő helyzetig dönthető TV fotel sötétbarna szövettel raktárról

Raktárkészlet: 2 db
Gibson fekvő helyzetig dönthető TV fotel
 • Gibson fekvő helyzetig dönthető TV fotel
262 000 Ft262000

Extra kényelmes ülés

 

Dupla fémrugós szerkezet: Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.

Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

A Gibson fekvő helyzetig dönthető TV fotelben a háttámlát a tartós alvás lehetővé tevő vízszintes pozícióig döntheti, megemelheti a lábtartót. A jól kiegyensúlyozott csendes mechanizmust a fotel oldalán található karral lehet működtetni.

 

Kárpit

A fotelt raktárról sötétbarna microcord szövet kárpittal szállítjuk.

 

Bemutatóterem

A fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • Gibson fekvőfotel sötétbarna

  Kinagyíthatja a képre kattintva!

   

  A Gibson fekvő fotel  a  jól bevált hagyományos megjelenést modern üléskomforttal ötvözi.


  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át garantálja a fotelben ülők kényelmét.


  A fotel vázában fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét és rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.


  A beleülő embert a fotel körül öleli. A fotel belül üreges váza és a microcord kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.


  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  99 cm
  Magasság
  104 cm
  Mélység
  112 cm
  Ülőfelület szélessége
  46 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Karfa magassága
  69 cm
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  44 kg/db