Új jelszó kérése

RészletekGilmore 2 személyes italtartós relax kanapé motoros opcióval

-20%
ÚJ
Gilmore 2 személyes italtartós relax kanapé
 • Gilmore 2 személyes italtartós relax kanapé
 • Gilmore 2 személyes italtartós relax kanapé
 • Gilmore 2 személyes italtartós relax kanapé
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Gilmore európai akciós relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
374 000 Ft
Akció: 299 000 Ft299000
Kezdete: 2018.04.01   Vége: 2018.09.30Európai gyártásból

A Gilmore 2 személyes italtartós kanapé kézi vagy motoros működtetésű relax mechanizmussal európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

  

Fix állású kanapé lábazat 

A Gilmore kanapé talpa fix állású, nem hintáztatható.

  

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Gilmore 2 személyes italtartós relax kanapé ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust az ülés oldalán található kar meghúzása és a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik.

  

Motoros relax mechanizmus

A Gilmore 2 személyes italtartós relax kanapé motoros relax mechanizmusát az ülések oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. 
A Gilmore kanapé fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmusa a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

  

Italtartós betét

A két ülés között italtartós betét kerül beépítésre. Az italtartós betét közepén felhajtható fedelű tároló rekesz is található, ahova betehetjük a TV műsort, a távirányítót vagy az olvasószemüveget. A fedél lehajtva középső karfaként szolgál.

       

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg.

 

Columbia Tinos
Bora Wave szinek
Plenty_szinek Milton színek
Dallas színek
Kanapé kárpit Mira szinek Hamilton szinek
Valódi bőr szinek

   

Bemutatóterem

A kanapé és a garnitúrához tartozó fotel kipróbálható, a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Gilmore katalógus

   

  A képre kattintva áttekintheti a Gilmore fotelek és kanapék választékát!

   

  Az európai gyártású Gilmore két személyes italtartós kanapé többlet kényelme a megemelhető lábtartó és a közel a vízszintesig hátradönthető háttámla. A Gilmore relax kanapé a modern technika megjelenése a nappaliban.


  A beleülő embert a kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A kanapé belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Gilmore kanapékhoz ajánlott kárpit fajták puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők. A kárpit minták a Bemutatóteremben megtekinthetők.

 • Szélesség
  192 cm
  Magasság
  110 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  104 cm
  Ülőfelület magassága
  50 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  80 kg/db