Új jelszó kérése

RészletekGilmore 2 személyes relax kanapé motoros opcióval

-20%
ÚJ
Gilmore 2 személyes relax kanapé motoros opcióval
 • Gilmore 2 személyes relax kanapé motoros opcióval
 • Gilmore 2 személyes relax kanapé motoros opcióval
 • Gilmore 2 személyes relax kanapé motoros opcióval
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Gilmore európai akciós relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
347 000 Ft
Akció: 278 000 Ft278000
Kezdete: 2018.09.09   Vége: 2018.12.31Európai gyártásból

A Gilmore 2 személyes  relax kanapé kézi vagy motoros működtetésű mechanizmussal európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 4 - 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

  

Fix állású kanapé lábazat 

A Gilmore kanapé talpa fix állású, nem hintáztatható.

  

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Gilmore 2 személyes relax kanapé ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust az ülés oldalán található kar meghúzása és a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik.

 

Motoros relax mechanizmus

A Gilmore 2 személyes kanapén a lábtartók megemelhetők, az ülések  háttámlája közel a vizszintesig dönthető. A motoros relax mechanizmust az ülések oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. 
A Gilmore kanapé fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmusa a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

      

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg.

 

Columbia Tinos
Bora Wave mikroszálas bársony
Plenty_szinek Milton színek
Dallas színek
Kanapé kárpit Mira szinek Hamilton szinek
Valódi bőr szinek

   

Gilmore relax ülőgarnitúra kanapéja

Az opcionálisan motoros 2 személyes relax kanapé a Gilmore ülőgarnitúra része. A Gilmore ülőgarnitúra állhat kézikaros és motoros relax kanapékból, valamint kézikaros és motoros relax fotelekből. A Gilmore ülőgarnitúra különlegessége, hogy a 3 személyes kanapé helyszínen összeszerelhető változatban is megrendelhető, ami megkönnyíti a szűkebb ajtóval, folyosóval épült lakásokba a nagyméretű relax kanapé beszállítását.

    

Bemutatóterem

A Gilmore ülőgarnitúra foteljei, kanapéja megtekinthető, kipróbálható a Bajza utcai Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:  (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:  (30) 9863 713 

  

Házhozszállítás

Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt fotelt  házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket, kanapékat a Bemutatóterem raktárából is átveheti. A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon.

 • Gilmore kanapé

   

  A Gilmore kanapé nagyobb képét tekintheti meg a képre kattintva !

  Gilmore katalógus

   

  A képre kattintva áttekintheti a Gilmore  relax  fotelek és kanapék választékát!
    

  Az európai gyártású Gilmore két személyes kanapé többlet kényelme a megemelhető lábtartó és a közel a vízszintesig hátradönthető háttámla. A Gilmore relax kanapé a modern technika megjelenése a nappaliban.

  A beleülő embert a kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok erős műszálból készült vattával töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

 • Szélesség
  162 cm
  Magasság
  110 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  104 cm
  Ülőfelület magassága
  50 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  80 kg/db