Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekGilmore fix talpú hintázó kézi karos TV fotel Milton világosbarna szövet kárpittal raktárról

-20%
Raktárkészlet: 1 db
Gilmore kézi karos TV fotel fix talppal
 • Gilmore kézi karos TV fotel fix talppal
Fő kategória >Ülőgarnitúra >Gilmore európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
241 000 Ft
Akció: 193 000 Ft193000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.06.30

Raktárról szállítjuk

A Gilmore kézi karos hintáztatható fix talpú TV fotelt raktárról Milton Taupe világosbarna teflonnal impregnált szövet kárpittal azonnal megvásárolható. A Milton teflonnal impregnált szövet kárpit a szokásosnál jobb vízlepergető, portaszító tulajdonságokkal rendelkezik - nagyszerűen bevált nappali butor, fotel, relax kanapé kárpitjaként.

   

Fix állású fotel talp 

A Gilmore fix állású fotelek talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható, nem forgó. A fix talpú fotelek előnye, hogy könnyebb belőlük felállni, mint a hintázós vagy a forgó fotelekből.

 

Hintáztatható

A Gilmore TV fotel hagyományosan billegve hintáztatható. Már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozgásba lendül. 

  

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Gilmore fotelek háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A kézi működtetésű relax mechanizmust a Gilmore fotelek oldalán található kar használatával egyidejűleg a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk.

   

Bemutatóterem

A Gilmore fotel megtekinthető, kipróbálható, megvásárolható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Gilmore_fotelek

    

  A kárpit típusokat és a kárpit szineket valamint a fotel változatok részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

    

  Az amerikai mechanizmussal szerelt európai építésű Gilmore kézi karos és motoros működtető mechanizmussal, hintázó vagy nem hintázó, fix vagy forgó talppal vásárolható. A fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.

    

  A Gilmore masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mechanizmus hosszú éveken át biztosítja a fotelben ülők kényelmét.
    
  A beleülő embert a Gilmore párnázata körül öleli. A keretre szerelt fém hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz fúvott műszál töltésű párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.
    
  A Gilmore belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Gilmore fotel kárpitja puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő.

 • Szélesség
  98 cm
  Magasság
  110 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  48 cm
  Ülőfelület magassága
  50 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  35 kg/db