Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekGilmore fix talpú motoros TV fotel Orlando bézs szövet kárpittal raktárról

-30%
Raktárkészlet: 1 db
Gilmore fix talpú motoros TV fotel
 • Gilmore fix talpú motoros TV fotel
265 000 Ft
Akció: 186 000 Ft186000
Kezdete: 2018.04.18   A készlet erejéig!

Raktárról szállítjuk

A Gilmore fix talpú motoros TV fotelt raktárról Orlando bézs színű szövet kárpittal 2 munkanapon belül szállítjuk.

  

Orlando szövet kárpit

Az Orlandó szövet sima, puha tapintású. Nem csak az üléskomfortot emeli, hanem por és víztaszító képessége miatt a tisztán tartását is megkönnyíti.

   

Motoros relax mechanizmus

A Gilmore fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a fotelek oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja.

 

Fal mellé állítható

A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a fotelt közel a fal mellé állítothatjuk, a távolság a fotel háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

  

Bemutatóterem

Az Orlando bézs színű szövet kárpit felhasználásával készült görgős Gilmore fotel megtekinthető, kipróbálható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:  (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:  (30) 9863 713 

 • Gilmore_fotelek

    

  A kárpit típusokat és a kárpit szineket valamint a Gilmore fotel változatok részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

    

  Az amerikai mechanizmussal szerelt európai építésű Gilmore kézi karos és motoros működtető mechanizmussal, hintázó vagy nem hintázó, fix vagy görgős, valamint forgó talppal vásárolható. A fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.

  A Gilmore masszív váza és az erős mechanizmus megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mechanizmus hosszú éveken át biztosítja a fotelben ülők kényelmét.

  A beleülő embert a Gilmore párnázata körül öleli. A keretre szerelt fém hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A Gilmore belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Gilmore fotel kárpitja puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő. A Gilmore fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

 • Szélesség
  98 cm
  Magasság
  110 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  48 cm
  Ülőfelület magassága
  50 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  40 kg/db