Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekGilmore forgó - hintázó kézikaros TV fotel Bronx Camel színű szövet kárpittal raktárról

-20%
Raktárkészlet: 1 db
Gilmore forgó - hintázó kézikaros TV fotel Bronx Camel színű szövet kárpittal
 • Gilmore forgó - hintázó kézikaros TV fotel Bronx Camel színű szövet kárpittal
 • Gilmore forgó - hintázó kézikaros TV fotel Bronx Camel színű szövet kárpittal
Fő kategória >Ülőgarnitúra >Gilmore európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
248 000 Ft
Akció: 198 000 Ft198000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.06.30

Raktárról szállítjuk

A Gilmore forgó - hintázó kézikaros TV fotel Bronx Camel szövet kárpittal raktárról azonnal megvásárolható.

     

Forgó fotel talp

A hintázó mechanizmus alá szerelt forgó talpon a Gilmore fotel 360 fokban körbe forgatható. A Gilmore forgó talpú fotel mindig abba az irányba fordítható, amilyen irányban a többfunkciós szoba bererendezése éppen igényli. 

 

Hintázó fotel talp

A Gilmore hintázó funkcióval készülő mechanizmusának barátságos tulajdonsága, hogy a klasszikusan billegve hintázó mechanizmus már kis erő segítségével kellemes, az ellazulást segítő mozgásba lendíthető. Ha a lábtartót megemeljük, a hintáztatás lehetőségét a mechanizmus kikapcsolja, a közel fekvő helyzetekben a Gilmore fotel fixen áll.

  

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Gilmore fotelek háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A kézi működtetésű relax mechanizmust a Gilmore fotelek oldalán található kar használatával egyidejűleg a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk.

   

Bemutatóterem

A Gilmore fotel megtekinthető, kipróbálható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:  (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:  (30) 9863 713 

 • Gilmore_fotelek

    A kárpit típusokat és a kárpit szineket valamint a Gilmore fotel változatok részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

   

  Az amerikai mechanizmussal szerelt európai építésű Gilmore kézi karos és motoros működtető mechanizmussal, hintázó vagy nem hintázó, fix vagy forgó talppal vásárolható. A fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.

   

  A Gilmore masszív váza és az erős mechanizmus megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mechanizmus hosszú éveken át biztosítja a fotelben ülők kényelmét.
   
  A beleülő embert a Gilmore párnázata körül öleli. A keretre szerelt fém hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.
   
  A Gilmore belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Gilmore fotel kárpitja puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő. 

 • Szélesség
  98 cm
  Magasság
  110 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  48 cm
  Ülőfelület magassága
  50 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  40 kg/db