Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekGilmore görgős talpú motoros TV fotel Bora Wave világosbarna kárpittal raktárról

-20%
Raktárkészlet: 1 db
Gilmore görgős talpú motoros TV fotel
 • Gilmore görgős talpú motoros TV fotel
 • Gilmore görgős talpú motoros TV fotel
Fő kategória >Ülőgarnitúra >Gilmore európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
279 000 Ft
Akció: 223 000 Ft223000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.06.30

Raktárról szállítjuk

A Gilmore fix talpú motoros TV fotelt raktárról Bora Wave világosbarna színű szövet kárpittal 3 munkanapon belül szállítjuk.

  

Bora Wave mikroszálas bársony kárpit

A Bora Wave mikroszálas bársony puha, kellemes tapintású. Nem csak az üléskomfortot emeli, hanem a jó por és víztaszító képessége miatt a fotel tisztán tartását is megkönnyíti.

 

Görgős fotel talp 

A Gilmore TV fotel görgős talp négy darab önbeálló bútor görgővel készül. A segítségükkel a fotel a szobában könnyen mozgatható, megkönnyítve a többcélú használatot valmint a takarítást is.

    

Motoros relax mechanizmus

A Gilmore TV fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a fotel oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja.

 

Fal mellé állítható

A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a fotelt közel a fal mellé állítothatjuk, a távolság a fotel háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

  

Bemutatóterem

A görgős talpú Gilmore TV fotel megtekinthető, kipróbálható, megvásárolható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:  (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:  (30) 9863 713 

 • Gilmore görgős talpú motoros TV fotel

  Gilmore_fotelek

    

  A kárpit típusokat és a kárpit szineket valamint a Gilmore fotel változatok részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

    

  Az amerikai mechanizmussal szerelt európai építésű Gilmore kézi karos és motoros működtető mechanizmussal, hintázó vagy nem hintázó, fix vagy görgős, valamint forgó talppal vásárolható. A Gilmore TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.

  A Gilmore TV fotel masszív váza és az erős mechanizmus megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mechanizmus hosszú éveken át biztosítja a fotelben ülők kényelmét.

  A beleülő embert a Gilmore TV fotel párnázata körül öleli. A keretre szerelt fém hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A Gilmore belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Gilmore fotel kárpitjai puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők. A Gilmore fotelek megtekinthetők, kipróbálhatók a Bemutatóteremben.

 • Szélesség
  98 cm
  Magasság
  111 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  48 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  40 kg/db