Új jelszó kérése

RészletekGilmore helyszínen összeszerelhető 3 személyes full relax kanapé motoros opcióval

-20%
ÚJ
Gilmore helyszínen összeszerelhető 3 személyes full relax kanapé
 • Gilmore helyszínen összeszerelhető 3 személyes full relax kanapé
 • Gilmore helyszínen összeszerelhető 3 személyes full relax kanapé
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Gilmore európai akciós relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
490 000 Ft
Akció: 392 000 Ft392000
Kezdete: 2018.09.09   Vége: 2018.12.31Helyszínen különálló ülésekből öszeszerelhető

Sok lakásban található szűk folyosó, alacsony vagy keskeny ajtó, szűk lépcsőforduló, amely lehetetlenné teszi, hogy a 3 személyes magas szolgáltatási színvonalú relax kanapét a nappali kiszemelt helyére bevigyük. Ezen helyzetek megoldására alkalmas a helyszínen különálló ülésekből összeszerelhető kanapé.
Az alábbiakban egy ilyen kanapé összeállítási folyamatát tekintheti át:

  

Gilmore szerelhető relax kanapé

1. lépés: ülések beszállítása a nappaliba

  

Gilmore szerelhető relax kanapé

2. lépés: ülések összeerősítése szerelősín segítségével

  

Gilmore szerelhető kanapé

3. lépés: a kész kanapé talpra állítása, beüzemelése

   

Európai gyártásból

A Gilmore 3 személyes full relax kanapé kézi vagy motoros működtetésű relax mechanizmussal európai gyárban készül, ezért rendelés esetén 4 - 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

  

Fix állású kanapé lábazat 

A Gilmore kanapé talpa fix állású, nem hintáztatható.

  

Full relax elrendezés, fekvő helyzetig dönthető háttámlák

A Gilmore ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja fekvő helyzetig dönthető üléseinek a működtető mechanizmusa a háttámlát a közel vízszintes pozícióig dönti és megemeli a lábtartót. A kanapé full relax kiépítésű, azaz mindhárom ülés relax funkciós. A beépített relax mechanizmus a középső ülés háttámláját és lábtartóját is mozgatja.

  

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Gilmore 3 személyes full relax kanapé ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A szélső ülések relax mechanizmusát az ülés oldalán található kar meghúzása és a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A középső ülés mechanizmusa az ülések közötti kárpit résbe rejtett bowdenes kar segítségével működtethető. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik.

  

Motoros relax mechanizmus

A Gilmore 3 személyes full relax kanapé motoros relax mechanizmusát a szélső üléseknél az ülések oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A középső ülés kapcsoló panelje telefonzsinóros megoldású.
A Gilmore kanapé fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmusa a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

         

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg.

 

Columbia Tinos
Bora Wave szinek
Plenty_szinek Milton színek
Dallas színek
Kanapé kárpit Mira szinek Hamilton szinek
Valódi bőr szinek

   

Bemutatóterem

A garnitúrához tartozó fotel és hasonló kanapé kipróbálható, a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Gilmore katalógus

   

  A képre kattintva áttekintheti a Gilmore fotelek és kanapék választékát!

   

  Az európai gyártású Gilmore három személyes full relax kanapé többlet kényelme a  középső ülésen is megemelhető lábtartó és a közel a vízszintesig hátradönthető háttámla. A Gilmore relax kanapé a modern technika megjelenése a nappaliban.


  A beleülő embert a kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A kanapé belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Gilmore kanapékhoz ajánlott kárpit fajták puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők. A kárpit minták a Bemutatóteremben megtekinthetők.

 • Szélesség
  220 cm
  Magasság
  110 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  165 cm
  Ülőfelület magassága
  50 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  80 kg/db