Új jelszó kérése

RészletekGilmore hintázó kézi karos akciós relax fotel Milton világosbarna szövet kárpittal raktárról

-20%
Raktárkészlet: 1 db
Gilmore hintázó kézi karos akciós relax fotel raktárról
 • Gilmore hintázó kézi karos akciós relax fotel raktárról
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Gilmore európai akciós relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
241 000 Ft
Akció: 193 000 Ft193000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30

Gilmore akciós relax fotel raktárról

A Gilmore kézi karos hintázó TV fotelt raktárról Milton Taupe világosbarna teflonnal impregnált szövet kárpittal azonnal megvásárolható. A Milton teflonnal impregnált szövet kárpit a szokásosnál jobb vízlepergető, portaszító tulajdonságokkal rendelkezik - nagyszerűen bevált relax fotel, relax ülőgarnitúra kárpitjaként.

   

Hintázó fotel talp

A Gilmore hintázó kézi karos TV fotel hagyományosan billegve hintáztatható. Már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozgásba lendül. 

  

Kézi karos TV fotel mechanizmus

A Gilmore hintázó kézi karos TV fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a Gilmore fotelek oldalán található kézi kar használatával egyidejűleg a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk.

   

Bemutatóterem

A Gilmore  akciós relax  fotel Milton világosbarna szövet kárpittal megtekinthető, kipróbálható, megvásárolható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Gilmore_fotelek

    

  A Gilmore ülőgarnitúra kárpit típusokat és a kárpit szineket valamint a fotel és kanapé változatok részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

    

  Gilmore relax ülőgarnitúra fotelje

  A hintázó kézikaros Gilmore TV fotel a Gilmore ülőgarnitúra része. A Gilmore ülőgarnitúra állhat kézikaros és motoros relax kanapékból, valamint kézikaros és motoros relax fotelekből. A Gilmore ülőgarnitúra különlegessége, hogy a 3 személyes kanapé helyszínen összeszerelhető változatban is megrendelhető, ami megkönnyíti a szűkebb ajtóval, folyosóval épült lakásokba a nagyméretű relax kanapé beszállítását.

    

  Relax mechanizmus

  Az amerikai mechanizmussal szerelt európai építésű Gilmore kézi karos és motoros működtető mechanizmussal, hintázó vagy nem hintázó, fix vagy forgó talppal vásárolható. A fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.

     

  A Gilmore TV fotel masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. 

      

  Kényelmes TV fotel

  A beleülő embert a Gilmore TV fotel párnázata körül öleli. A keretre szerelt fém hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz erős műszálból készült vattával töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.
    
  A Gilmore TV fotel belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Gilmore fotel kárpitja puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő.

    

  Házhozszállítás

  Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt fotelt  házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket a Bemutatóterem raktárából is átveheti. A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon. 

 • Szélesség
  98 cm
  Magasság
  110 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  48 cm
  Ülőfelület magassága
  50 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  35 kg/db