Új jelszó kérése

RészletekJules 2 személyes italtartós extra kényelmes üléses kanapé - opcionálisan motoros működéssel és USB töltővel

ÚJ
Jules 2 személyes italtartós extra kényelmes üléses kanapé
 • Jules 2 személyes italtartós extra kényelmes üléses kanapé
 • Jules 2 személyes italtartós extra kényelmes üléses kanapé
 • Jules 2 személyes italtartós extra kényelmes üléses kanapé
 • Jules 2 személyes italtartós extra kényelmes üléses kanapé
 • Jules 2 személyes italtartós extra kényelmes üléses kanapé
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai relax ülőgarnitúra >Jules relax ülőgarnitúra italtartós kanapéval - motoros opcióval és USB töltővel
490 000 Ft490000


Extra kényelmes ülések

A Jules ülőgarnitúra 2 személyes kanapéja extra kényelmes üléssel készül. Dupla fémrugós szerkezet: A kanapé ülésszerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugó felület. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a kanapé ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A kanapé ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Kézi karos vagy motoros relax mechanizmus

A Jules italtartós kanapé háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. 
A működtető mechanizmus kézi karos vagy motoros változatban kérhető. A motoros változat egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja. 

  

ÚJDONSÁG - USB töltő

Az ülés irányító paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

  

Italtartós konzol

Extra funkció, hogy a Jules ülőgarnitúra 2 személyes kanapéja ülései közé italtartós konzol kerül beépítésre. A konzol felhajtható karfája alatti tárolórekeszben tarthatjuk a TV távirányítóját vagy az éppen olvasott könyvet.

 

Jó légáteresztő kárpit

A Jules ülőgarnitúra részét képező italtartós kanapé ón színű, barna és kékesszürke szövet kárpittal rendelhető.
A kanapé belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.
A kanapéval együtt szállítjuk a színében a kárpittal harmonizáló díszpárnákat is.

 • Jules relax ülőgarnitúra 

  Jules realax ülőgarnitúra

   

  A Jules relax ülőgarnitúra képei kinagyíthatók a fenti kis képre kattintva !

   

  A Jules 2 személyes italtartó konzolos relax kanapé az extra kényelmi funkciókat a klasszikus megjelenéssel ötvözi. Az amerikai gyártmányú kanapé a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a kanapén ülők kényelmét. Az amerikai gyártású masszív kanapé a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület ülésenként 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A kanapé belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A szövet kárpit  kellemes tapintású és jó légáteresztő valamint könnyen tisztítható.

 • Szélesség
  201 cm
  Magasság
  102 cm
  Mélység
  107 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  85 kg/db