Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekKelsey állítható fejtámlás 3 személyes kanapé motoros fekvő helyzetig dönthető ülésekkel és USB töltővel

ÚJ
Owens állítható fejtámlás extra kényelmes motoros fekvő fotel
 • Owens állítható fejtámlás extra kényelmes motoros fekvő fotel
 • Owens állítható fejtámlás extra kényelmes motoros fekvő fotel
 • Owens állítható fejtámlás extra kényelmes motoros fekvő fotel
 • Owens állítható fejtámlás extra kényelmes motoros fekvő fotel
 • Owens állítható fejtámlás extra kényelmes motoros fekvő fotel
 • Owens állítható fejtámlás extra kényelmes motoros fekvő fotel

ÚJDONSÁG - motorosan állítható fejtámla

Az amerikai gyár 2017. évi egyik újdonsága, hogy a fejtámla a háttámlához képes egy kis elektromos motor segítségével mozgatható.
Ha valaki a a kanapéban ülve olvas, a megemelt fejtámla jobban támasztja a fejét.
Viszont ha valaki relaxálni szeretne, a számára a fejtámla alaphelyzete a kedvezőbb.

 

ÚJDONSÁG -USB töltő és alaphelyzeti gomb

A kanapé oldalán elhelyezett kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot. A kapcsoló panel közepén levő kis gomb megynyomására a fotel mindkét motorja az alaphelyzetre áll vissza.

 

Fekvő helyzetig dönthető

A Kelsey 3 személyes kanapé szélső ülései háttámlái fekvő helyzetig dönthetők. Az ülések motoros működtető mechanizmusai a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig döntik, megemelik a lábtartót. A Kelsey kanapé motoros működtető mechanizmusának az egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja. A középső ülés hagyományos fix állású - nem relax funkciós.

 

Extra kényelmes ülés

A Kelsey kanapé extra kényelmes üléssel készül. Dupla fémrugós szerkezet: Az ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a Kelsey kanapé ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A kanapé ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Kelsey kanapék ezüstszürke, sötét bézs és csokoládébarna puha tapintású microszálas szövet kárpittal vásárolhatók.

A Kelsey kanapé belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

Bemutatóterem

A kanapéval azonos szerkezetű fotel a Bemutatóteremben megtekinthető, kipróbálható.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Kelsey állítható fejtámlás 3 személyes kanapé

  Kelsey állítható fejtámlás 3 személyes kanapé

   

  A Kelsey állítható fejtámlás 3 személyes kanapék nagy képe megtekinthető a fenti képekre kattintva

   

  A Kelsey állítható fejtámlás kanapé klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú állítható fejtámlás kanapé a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  A Kelsey kanapé masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a kanapéban ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a kanapé ülés egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív kanapé a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. A Kelsey kanapé ülések ülőfelülete 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  A Kelsey kanapé háttámla és karfa felülete kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A Kelsey kanapé összeszerelt állapotban csomagolva kerül szállításra. A csomagolásból kibontva a motoros mechanizmus 220V kábeleit 220/110 konnektor fordító alkalmazása mellett a villamos hálózathoz kell csatlakoztatni.

 • Szélesség
  208 cm
  Magasság
  109 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  174 cm
  Ülőfelület magassága
  52 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Karfa magassága
  62 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  94 kg/db