Új jelszó kérése

RészletekKelsey motoros fejtámlás és opcionálisan motoros deréktámaszos fekvő fotel extra kényelmes üléssel

ÚJ
Kelsey motoros fejtámlás és motoros deréktámaszos fekvő fotel
 • Kelsey motoros fejtámlás és motoros deréktámaszos fekvő fotel
 • Kelsey motoros fejtámlás és motoros deréktámaszos fekvő fotel
 • Kelsey motoros fejtámlás és motoros deréktámaszos fekvő fotel
 • Kelsey motoros fejtámlás és motoros deréktámaszos fekvő fotel
 • Kelsey motoros fejtámlás és motoros deréktámaszos fekvő fotel
 • Kelsey motoros fejtámlás és motoros deréktámaszos fekvő fotel
 • Kelsey motoros fejtámlás és motoros deréktámaszos fekvő fotel
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai relax ülőgarnitúra >Kelsey amerikai motoros fejtámlás és deréktámaszos ülőgarnitúra fekvő ülésekkel
332 000 Ft332000


ÚJDONSÁG - motorosan állítható fejtámla és motoros deréktámasz

Az amerikai gyár 2017. évi egyik újdonsága, hogy a fejtámla  és a deréktámasz a háttámlához képes egy - egy kis elektromos motor segítségével állítható.
A fekvő fotel teljesen ledöntött helyzetében már nem látjuk a TV - t. Ezen segít a motorosan állítható fejtámla. A kényelmes fekvő helyzetben megemelve a fejtámlát a TV ismét látható. Ha valaki a fotelben olvas, a megemelt fejtámla jobban támasztja a fejét. Viszont ha valaki relaxálni szeretne, a számára a fejtámla alaphelyzete a kedvezőbb.
Sok embernek fáj a dereka. Számukra nyújt lehetőséget a kényelmes testhelyzet megteremtéséhez a motoros deréktámasz.

 

ÚJDONSÁG -USB töltő és alaphelyzeti gomb

Az fotel kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.
A kapcsoló panel közepén levő kis gomb megynyomására a fotel mindkét - mindhárom motorja az alaphelyzetre áll vissza.

 

Fekvő helyzetig dönthető

A Kelsey fekvő helyzetig dönthető TV fotel működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. A Kelsey TV fotel működtető mechanizmusa elektromotorral működik. A motoros működtetés egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

 

Extra kényelmes ülés

A Kelsey fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a Kelsey fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Kelsey fekvő fotelek ezüstszürke, sötét bézs és csokoládébarna puha tapintású microszálas szövet kárpittal vásárolhatók.

A Kelsey fotelek belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

Bemutatóterem

Az amerikai gyártmányú motoros fejtámlás Kelsey fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Kelsey állítható fejtámlás TV fotel

   

  A Kelsey motoros  fejtámlás fekvő fotel nagy képe megtekinthető a fenti képre kattintva

   

  A Kelsey motoros fejtámlás fekvő fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú motoros fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  A Kelsey fotelek masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. A Kelsey fotelek ülőfelülete 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  A Kelsey fotel háttámla és karfa felülete kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A Kelsey fotel kartondobozba csomagolva kerül szállításra. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani, valamint összedugni a háttámla ill. a deréktámasz állító motor zsinórját az ülés zsinórjával. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  97 cm
  Magasság
  109 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  58 cm
  Ülőfelület magassága
  52 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Karfa magassága
  62 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  52 kg/db