Új jelszó kérése

RészletekMalone fekvő helyzetig dönthető háttámlás motoros XXL fekvő fotel - bazsalikom barna kárpittal raktárról

Raktárkészlet: 1 db
Malone fekvő helyzetig dönthető háttámlás XXL motoros fekvő fotel
 • Malone fekvő helyzetig dönthető háttámlás XXL motoros fekvő fotel

Extra méret, extra terhelhetőség

Az amerikai gyártású Malone XXL fekvő fotel extra méretekkel rendelkezik (lásd az "Adatok" gomb alatt). Különlegessége az extra hosszan előrenyúló lábtartó. A Malone XXL fekvő fotel 150 kg súlyig terhelhető. Nagy terhelés esetén különösen előnyös a motoros működtetés.

  

Fekvő helyzetig dönthető - motoros működés

A Malone fekvő helyzetig dönthető XXL TV fotelek működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. A Malone XXL TV fotel motoros működtető mechanizmusa a fotel oldalán található gombbal vezérelhető. A motoros változat egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

 

Extra kényelmes ülés

A Malone fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a Malone fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

Raktárról a Malone XXL motoros fekvő fotel bazsalikom barna szövet kárpittal vásárolható.

A Malone fotel belül üreges váza és a puha tapintású szövet szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

  

Bemutatóterem

A Malone XXL méretű motoros fekvő fotel kipróbálható, megvásárolható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • Malone XXL fekvőfotel

  Kinagyítható a képre kattintva!

   

  A Malone XXL motoros fekvő fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú Malone XXL fekvő fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  A Malone fotel masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott kézi karos ill. a motoros Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. A Malone fotel ülőfelülete 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  A Malone fotel ülőfelülete kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A Malone fotel kartondobozba csomagolva kerül szállításra. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a Malone fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  114 cm
  Magasság
  130 cm
  Mélység
  112 cm
  Ülőfelület szélessége
  67 cm
  Ülőfelület magassága
  58 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Terhelhetőség
  150 kg
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  55 kg/db