Új jelszó kérése

RészletekNettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel

Nettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Nettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Nettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Nettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Nettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Nettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Nettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Nettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai TV fotel >Masszázs TV fotel
268 000 Ft268000

Fűthető ülés, masszázs funkció

Az amerikai gyártású Nettles masszázs TV fotelbe az amerikai mérnökök minden olyan tulajdonságot beépítettek, ami egy fotelben a kényelmet szolgálhatja. A hintáztatható fotelek kényelmi funkcióin túl (emelhető lábtartó, dönthető háttámla) a full extrás relax fotel ülőfelülete szabályozható erősséggel fűthető, a háttámlán és az ülőfelületen  3 sebességes maszázs funkció használható.

  

Extra kényelmes ülés 

Az amerikai gyártású Nettles masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel készül.

  

Dupla fémrugós szerkezet

Az Nettles ülésszerkezetének az alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugókból áll. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.

  

Komfort gél réteg

A Nettles ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Hintázó relax mechanizmus

A Nettles masszázs TV fotel hintázó mechanizmussal készül. Barátságos tulajdonsága, hogy a klasszikusan billegve hintázó mechanizmus már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozogásba lendül. A fotel oldalán található kar segítségével  megemelhető a lábtartó és közel a vízszintesig hátradönthető a háttámla.

  

Kárpit

A Nettles kárpit háromféle színű, őzbarna, merlot vörös vagy csokoládé barna, a felületén nyomott mintás Microfiber plüss kárpitból választható.

  

Bemutatóterem

A kárpit minta megtekinthető, a kárpit szín kiválasztható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:  (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:   (30)  986 3713 

 • Nettles őzbarna  Nettles merlot vörös

  Nettles csokoládé barna Nettles masszázs fotel

   

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Nettles hintáztatható masszázs TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú Nettles pihenőfotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy az egyes mozgó részek mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A belül üreges váz és a Microfiber plüss kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Microfiber plüss kárpitok nemcsak puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők, hanem víz és portaszító tulajdonságúak és könnyen tisztíthatók.

   

  A Nettles fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon, egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk rendeli, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  102 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  107 cm
  Ülőfelület szélessége
  51 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Karfa magassága
  66 cm
  Tömeg
  51 kg/db