Új jelszó kérése

RészletekNichols fekvő helyzetig dönthető háttámlás extra kényelmes XXL fekvő fotel - opcionálisan motoros működéssel és USB töltővel

ÚJ
Nichols fekvő helyzetig dönthető háttámlás extra kényelmes fekvő fotel
 • Nichols fekvő helyzetig dönthető háttámlás extra kényelmes fekvő fotel
 • Nichols fekvő helyzetig dönthető háttámlás extra kényelmes fekvő fotel
 • Nichols fekvő helyzetig dönthető háttámlás extra kényelmes fekvő fotel
 • Nichols fekvő helyzetig dönthető háttámlás extra kényelmes fekvő fotel
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai relax ülőgarnitúra >Nichols relax ülőgarnitúra extra széles fekvő helyzetig dönthető ülésekkel - motoros opcióval
292 000 Ft292000


Extra kényelmes ülés

A Nichols fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a a fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

 

Fekvő helyzetig dönthető

A Nichols fekvő helyzetig dönthető TV fotelek működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. A működtető mechanizmus kézi karos vagy motoros változatban kérhető. A motoros változat egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

  

ÚJDONSÁG - USB töltő

A motoros változat motor irányító paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Nichols fekvő fotelek világosbarna, gesztenyebarna és kékesszürke bőrhatású szövet kárpittal rendelhetők.

A fotelek belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

Bemutatóterem

A Nichols fekvő fotel kipróbálható, a kárpit szín kiválasztható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 

 • Voyager extra kényelmes fekvő fotel

   

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Nichols fekvő fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fekvő fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  130 cm
  Magasság
  109 cm
  Mélység
  107 cm
  Ülőfelület szélessége
  80 cm
  Ülőfelület magassága
  48 cm
  Ülőfelület mélysége
  62 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  62 kg/db