Új jelszó kérése

RészletekOmni XXL méretű és terhelhetőségű felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel

Omni XXL méretű és terhelhetőségű felállás segítő fotel
 • Omni XXL méretű és terhelhetőségű felállás segítő fotel
 • Omni XXL méretű és terhelhetőségű felállás segítő fotel
 • Omni XXL méretű és terhelhetőségű felállás segítő fotel
Fő kategória >Felállás segítő fotelek
354 000 Ft354000

Extra méret, extra terhelhetőség

Az amerikai gyártású Omni felállás segítő  XXL  fotel extra méretekkel rendelkezik (lásd az "Adatok" gomb alatt) és a fotel 150 kg súlyig terhelhető.

  

Felállás segítő motoros mechanizmus

Az Omni XXL TV fotelek felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen az Omni felállás fotel motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. Az Omni felállás segítő fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

  

Extra kényelmes ülés

Az Omni XXL felállást segítő fotelek extra kényelmes üléssel készülnek.
Dupla fémrugós ülés szerkezet:
Az Omni felállás segítő fotel ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. Az Omni felállás segítő fotel fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az Omni XXL felállás segítő fotel ülését tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

Az Omni XXL felállás segítő fotel puha tapintású havana barna, chianti vörös, zeller zöld és kékesszürke színű aprómintás mikroszálas szövet kárpittal vásárolható, rendelhető.

A belül üreges váz és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A mikroszálas szövet kárpit nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.   

  

Bemutatóterem

A fotel kipróbálható, a kárpit színek kiválaszthatók a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 •  

  Omni senior TV fotel

   

  Az Omni XXL  felállás segítő fotel képe kinagyítható a fenti kisképre kattintva !

   

  Az Omni  XXL felállás segítő fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú relax fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. Az Omni felállás segítő fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. Párnázott karfái úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. Az Omni felállás segítő fotel oldalán a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.
    
  A beleülő embert az Omni XXL felállás segítő fotel párnázata körül öleli. Az ülés a legmagasabb szintű kényelmet szolgáltató zsákos rugóval készül. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. Párnázott karfái úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.
    

  Karfa védő

  A fotelek leggyorsabban szennyeződő felülete a karfa. Hogy a karfa könnyen tisztán tartható legyen, a fotelhez tartozik 2 db, a kárpittal megyező anyagból készült karfa védő. A karfa védő leemelhető, mosógépben kimosható és így gyorsan tisztítható.

   

  Patriot karfa védő

   

    

  Biztonsági tápegység

  Az Omni felállás segítő fotelek tápegysége biztonsági áramellátást biztosító elemtartóval van ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve.

   

  Ha netán áramszünet következne be, az elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a háttámlát egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

    

  Csomagolás, házhoz szállítás

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  117 cm
  Magasság
  122 cm
  Mélység
  107 cm
  Ülőfelület szélessége
  64 cm
  Ülőfelület magassága
  53 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Karfa magassága
  71 cm
  Terhelhetőség
  150 kg
  Tömeg
  53 kg/db