Új jelszó kérése

RészletekOwens motoros fejtámlával és opcionálisan motoros deréktámasszal ellátott fekvő fotel extra kényelmes üléssel

ÚJ
Owens motoros fekvő fotel állítható deréktámasszal és fejtámlával
 • Owens motoros fekvő fotel állítható deréktámasszal és fejtámlával
 • Owens motoros fekvő fotel állítható deréktámasszal és fejtámlával
 • Owens motoros fekvő fotel állítható deréktámasszal és fejtámlával
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai TV fotel >Motoros fejtámlával és motoros deréktámasszal ellátott fotelek és kanapék
326 000 Ft326000


ÚJDONSÁG - motorosan állítható fejtámla és deréktámasz

Az amerikai gyár ezévi egyik újdonsága, hogy a fejtámla és a deréktámasz a háttámlához képes egy - egy kis elektromos motor segítségével mozgatható.
Ha valaki a fotelben olvas, a megemelt fejtámla jobban támasztja a fejét.
Viszont ha valaki relaxálni szeretne, a számára a fejtámla alaphelyzete a kedvezőbb.Sok embernek fáj a dereka. Számukra nyújt lehetőséget a kényelmes testhelyzet megteremtéséhez a motoros deréktámasz.

  

ÚJDONSÁG -USB töltő és alaphelyzeti gomb

Az fotel kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot. A kapcsoló panel közepén található kis méretű gomb megnyomására a fotel mindkét motorja az alaphelyzetre áll vissza.

 

Fekvő helyzetig dönthető

Az Owens fekvő helyzetig dönthető TV fotel működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. Az Owens TV fotel működtető mechanizmusa elektromotorral működik. A motoros változat egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

 

Extra kényelmes ülés

Az owens fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az Owens fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

 

 XXL méretek

Az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkező Owens motoros fekvő fotel terhelhetősége 130 kg.

 

Jó légáteresztő kárpit

Az Owens fekvő fotelek világosbarna, dióbarna és barnásszürke színű microszálas szövet kárpittal rendelhetők.

Az Owens fotelek belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

Bemutatóterem

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Owens motoros fekvő fotel

   

  Az Owens motoros fekvőfotel nagy képe megtekinthető a fenti képre kattintva

   

  Az Owens fekvő fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fekvő fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  Az Owens fotelek masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az Owens fotelek ülőfelülete 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az Owens fotel ülőfelülete kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  Az Owens fotel kartondobozba csomagolva kerül szállításra. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  109 cm
  Magasság
  112 cm
  Mélység
  107 cm
  Ülőfelület szélessége
  56 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Karfa magassága
  67 cm
  Terhelhetőség
  120 kg
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  55 kg/db