Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekPatriot felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel

Patriot felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
Fő kategória >Felállás segítő fotelek
288 000 Ft288000

Felállást segítő motoros mechanizmus

A Patriot senior TV fotelek felállást segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a Patriot motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. A Patriot mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

    

Terhelhetőség

A normál méretű amerikai gyártású senior TV fotel 100 kg súlyig terhelhető.

 

Extra kényelmes ülés

A Patriot felállást segítő senior TV fotelek extra kényelmes üléssel készülnek.Dupla fémrugós ülés szerkezet: Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Patriot fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.

Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Patriot ülését tartósan használhassuk.

 

Magazin zseb

A Patriot felállás segítő senior fotel oldalán a kárpitban kialakítva magazin zseb található. Itt tartható a mechanizmus elektronikus kezelő panelje és itt tárolhatók az olvasott újságok, könyvek és a TV távirányítója. 

 

Jó légáteresztő kárpit

A Patriot felállást segítő senior TV fotelek puha tapintású, négyféle színű aprómintás mikroszálas szövet kárpittal rendelhetők: zeller zöld, őszi barna, burgundi vörös és kékesszürke.
A belül üreges váz és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A mikroszálas szövet kárpit nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

   

Bemutatóterem

Kipróbálható, a Patriot kárpitok megtekinthetők, kiválaszthatók a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 •  

  Patriot senior TV fotel

  Patriot senior TV fotel zellerzöldPatriot senior TV fotel őszi barna

  Patriot senior TV fotel burgundi Patriot senior TV fotel kékesszürke

  A Patriot modellek képei kinagyítható a fenti kisképekre kattintva !

   

  A Patriot felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú relax fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Patriot fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. Párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. Oldalt a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.
    
  A beleülő embert a Patriot párnázata körül öleli. Az ülés a legmagasabb szintű kényelmet szolgáltató zsákos rugóval készül. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. Párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

  A belül üreges váz és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A  barátságos színű aprómintás szövet kárpitok puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők.

    

  Karfa védő

  A fotelek leggyorsabban szennyeződő felülete a karfa. Hogy a karfa könnyen tisztán tartható legyen, a fotelhez tartozik 2 db, a kárpittal megyező anyagból készült karfa védő. A karfa védő leemelhető, mosógépben kimosható és így gyorsan tisztítható.

  Patriot karfa védő

    

  Biztonsági tápegység  

  A Patriot fotelek tápegysége biztonsági áramellátást biztosító elemtartóval van ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve.

   

  Ha netán áramszünet következne be, az elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a háttámlát egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  91 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  94 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  48 cm
  Karfa magassága
  61 cm
  Terhelhetőség
  100 kg