Új jelszó kérése

RészletekPatriot felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel

Patriot felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
 • Patriot felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
Fő kategória >Felállás segítő fotelek
292 000 Ft292000

Felállást segítő motoros mechanizmus

A Patriot fotelek felállást segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a Patriot motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. A Patriot mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

    

Terhelhetőség

A normál méretű amerikai gyártású felállás segítő fotel 100 kg súlyig terhelhető.

 

Extra kényelmes ülés

A Patriot felállást segítő fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós ülés szerkezet: Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Patriot fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.

Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Patriot ülését tartósan használhassuk.

 

Magazin zseb

A Patriot felállás segítő fotel oldalán a kárpitban kialakítva magazin zseb található. Itt tartható a mechanizmus elektronikus kezelő panelje és itt tárolhatók az olvasott újságok, könyvek és a TV távirányítója. 

 

Jó légáteresztő kárpit

A Patriot felállást segítő TV fotelek puha tapintású, négyféle színű aprómintás mikroszálas szövet kárpittal rendelhetők: zeller zöld, őszi barna, burgundi vörös és kékesszürke.
A belül üreges váz és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A mikroszálas szövet kárpit nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

   

Bemutatóterem

Kipróbálhatók, a megfelelő kárpit színű Patriot felállás segítő fotelek kiválaszthatók a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 •  

  Patriot senior TV fotel

  Patriot senior TV fotel zellerzöldPatriot senior TV fotel őszi barna

  Patriot senior TV fotel burgundi Patriot senior TV fotel kékesszürke

  A Patriot modellek képei kinagyítható a fenti kisképekre kattintva !

   

  A Patriot felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú relax fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Patriot felállás segítő fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. Párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. Oldalt a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.
    
  A beleülő embert a Patriot felállás segítő fotel párnázata körül öleli. Az ülés a legmagasabb szintű kényelmet szolgáltató zsákos rugóval készül. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. Párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

  A belül üreges váz és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A  barátságos színű aprómintás szövet kárpitok puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők.

    

  Karfa védő

  A fotelek leggyorsabban szennyeződő felülete a karfa. Hogy a karfa könnyen tisztán tartható legyen, a fotelhez tartozik 2 db, a kárpittal megyező anyagból készült karfa védő. A karfa védő leemelhető, mosógépben kimosható és így gyorsan tisztítható.

  Patriot karfa védő

    

  Biztonsági tápegység  

  A Patriot felállás segítő fotelek tápegysége biztonsági áramellátást biztosító elemtartóval van ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve.

   

  Ha netán áramszünet következne be, az elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a háttámlát egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  91 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  94 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  48 cm
  Karfa magassága
  61 cm
  Terhelhetőség
  100 kg
  Tömeg
  48 kg/db