Új jelszó kérése

RészletekPatriot felállás segítő fotel kékesszürke színű szövettel raktárról

Raktárkészlet: 2 db
Patriot felállás segítő fotel kékesszürke színű szövettel raktárról
 • Patriot felállás segítő fotel kékesszürke színű szövettel raktárról

A Patriot fotel felállást segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a motor a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. A mozgató mechanizmus szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

 

Terhelhetőség

A normál méretű amerikai gyártású senior TV fotel 100 kg súlyig terhelhető.

 

Extra kényelmes ülés

Dupla fémrugós szerkezet: Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.

 

Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk. 

 

Bemutatóterem

A Patriot felállás segítő fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

A Patriot fotelt kékesszürke kárpittal raktárról szállítjuk.
Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:   (30)  986 3713

 • Patriot senior TV fotel kékesszürke

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Patriot felállás segítő TV fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A fotel oldalán a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A fotel minőségi alkatrészei és összeszerelése biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja.

  A Patriot felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú relax fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. Az amerikai gyártású masszív fotel 158 kg testsúlyig használható.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. Az ülés a legmagasabb szintű kényelmet szolgáltató zsákos rugóval készül. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. 

  A fotel belül üreges váza és a  szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A  barátságos színű aprómintás szövet kárpit puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő.

    

  Karfa védő

  A fotel leggyorsabban szennyeződő felülete a karfa. Hogy a karfa könnyen tisztán tartható legyen, a fotelhez tartozik 2 db, a kárpittal megyező anyagból készült karfa védő. A karfa védő leemelhető, mosógépben kimosható és így gyorsan tisztítható.

  Patriot karfa védő

  Biztonsági tápegység

  A fotel tápegysége biztonsági áramellátást biztosító elemtartóval van ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve.

   

  Ha netán áramszünet következne be, ezen elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a fotel háttámláját egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  Házhoz szállítás

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  91 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  94 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  48 cm
  Karfa magassága
  61 cm
  Terhelhetőség
  100 kg
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  48 kg/db