Új jelszó kérése

RészletekPatriot felállás segítő fotel zeller zöld színű szövettel raktárról

Raktárkészlet: 2 db
Patriot felállás segítő senior fotel zeller zöld színű szövettel

Felállás segítő motoros mechanizmus

A Patriot fotelek felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a Patriot felállás segítő fotel motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. A Patriot felállás segítő fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

 

Terhelhetőség

A normál méretű amerikai gyártású senior TV fotel 100 kg súlyig terhelhető.

  

Extra kényelmes ülés

A Patriot felállást segítő fotelek extra kényelmes üléssel készülnek.
Dupla fémrugós ülés szerkezet:
Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Patriot felállás segítő senior TV fotel fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: A Patriot felállás segítő fotel ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Patriot ülését tartósan használhassuk.
    

  

Jó légáteresztő kárpit

Jelenleg a Patriot felállás segítő fotelt zeller zöld színű puha tapintású aprómintás mikroszálas szövet kárpittal raktárról szállítjuk.
A belül üreges váz és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A mikroszálas szövet kárpit nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.
   

  

Bemutatóterem

A zeller zöld színű kárpitos Patriot felállás segítő fotel megtekinthető, kipróbálható, megvásárolható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713
 

 • Patriot senior TV fotel zeller zöld

   

  A zeller zöld Patriot fotel képe kinagyítható a fenti kisképre kattintva !

   

  A Patriot felállást segítő fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú relax fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Patriot fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A Patriot felállás segítő fotel párnázott karfái úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. Oldalt a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.
    
  A beleülő embert a Patriot felállás segítő fotel párnázata körül öleli. Az ülés a legmagasabb szintű kényelmet szolgáltató zsákos rugóval készül. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.
      

  Karfa védő

  A fotelek leggyorsabban szennyeződő felülete a karfa. Hogy a karfa könnyen tisztán tartható legyen, a Patriot felállás segítő fotelhez tartozik 2 db, a kárpittal megyező anyagból készült karfa védő. A karfa védő leemelhető, mosógépben kimosható és így gyorsan tisztítható.

  Patriot karfa védő

    

  Biztonsági tápegység  

  A Patriot felállás segítő fotel tápegysége biztonsági áramellátást biztosító elemtartóval van ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  A Patriot felállás segítő senior fotel elemtartója két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve.

   

  Ha netán áramszünet következne be, az elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a háttámlát egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A Patriot felállás segítő fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  91 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  94 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  48 cm
  Karfa magassága
  61 cm
  Terhelhetőség
  100 kg
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  48 kg/db