Új jelszó kérése

RészletekPearson fal mellé állítható motoros TV fotel extra kényelmes üléssel bézs színű kárpittal raktárról

ÚJ
Raktárkészlet: 1 db
Pearson fal mellé állítható motoros TV fotel bézs színű kárpittal

Az amerikai gyártású Pearson motoros TV fotel extra kényelmes üléssel készül.

 

Dupla fémrugós szerkezet: Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.

 

Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

 

A Pearson motoros TV fotel fal mellé állítható tulajdonságú mechanizmussal készül. A fotel oldalán található gomb segítségével működtetett motoros mechanizmus a lábtartót megemeli és közel a vízszintesig hátradönti a háttámlát. A háttámla döntésekor a mechanizmus az ülést előre mozgatja, a háttámla felső éle a falhoz nem közeledik. A motoros működtetés kedvező tulajdonsága, hogy a mechanizmus a motor leállítása után bármely közbenső helyzetet szilárdan megtart.

 

Raktárról bézs színű szövet kárpittal szállítjuk.

  

Bemutatóterem

A Pearson fotel kipróbálható, megvásárolható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:  (30) 9863 713
 

 • Pearson motoros TV fotel bézs

   

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Pearson fal mellé állítható motoros TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú pihenőfotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A fotel belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Microfiber plüss kárpitok nemcsak puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők, hanem víz és portaszító tulajdonságúak és könnyen tisztíthatók.

   

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon, egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk rendeli, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  97 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  91 cm
  Ülőfelület szélessége
  45 cm
  Ülőfelület magassága
  47 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  45 kg/db