Új jelszó kérése

RészletekPearson hintáztatható kézikaros TV fotel extra kényelmes üléssel

ÚJ
Pearson hintáztatható kézikaros TV fotel
 • Pearson hintáztatható kézikaros TV fotel
 • Pearson hintáztatható kézikaros TV fotel
 • Pearson hintáztatható kézikaros TV fotel
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai TV fotel >Hintáztatható TV fotel és kanapé
254 000 Ft254000

Az amerikai gyártású Pearson kézikaros hintáztatható TV fotel extra kényelmes üléssel készül.

 

Dupla fémrugós szerkezet: Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.

 

Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

 

Hintáztatható kézikaros relax mechanizmus

A Pearson TV fotel hintázó mechanizmussal készül. Barátságos tulajdonsága, hogy a klasszikusan billegve hintázó mechanizmus már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozogásba lendül. A fotel oldalán található kar segítségével  megemelhető a lábtartó és közel a vízszintesig hátradönthető a háttámla.

  

Bemutatóterem

Négy színben lehet megrendelni: bézs, világos barna, kávé barna, sötét szürke.

A Pearson fotel kipróbálható, a kárpit szín kiválasztható és a fotel megrendelhető  a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:  (30) 9863 713
 

 •   Pearson motoros TV fotel sötétszürke

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Pearson hintáztatható kézikaros TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú pihenőfotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A fotel belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Microfiber plüss kárpitok nemcsak puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők, hanem víz és portaszító tulajdonságúak és könnyen tisztíthatók.

   

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon, egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk rendeli, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  97 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  91 cm
  Ülőfelület szélessége
  45 cm
  Ülőfelület magassága
  47 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  45 kg/db