Új jelszó kérése

RészletekPickens felállás segítő fotel

-20%
ÚJ
Pickens felállás segítő fotel
 • Pickens felállás segítő fotel
 • Pickens felállás segítő fotel
 • Pickens felállás segítő fotel
Fő kategória >Felállás segítő fotelek
287 000 Ft
Akció: 229 000 Ft229000
Kezdete: 2018.04.01   Vége: 2018.09.30

Felállás segítő motoros mechanizmus

Az európai gyártású Pickens fotelek felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. Az irányító panelen a megfelelő gomb megnyomására a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen.

 

Terhelhetőség

Az európai gyártású Pickens felállás segítő fotel 100 kg súlyig terhelhető.

  

Magazin zseb

A Pickens felállás segítő fotel oldalán nagyméretű zseb szolgálja a mindazon tárgyak elhelyezését, amelyeket a fotelben ülve gyorsan el szeretnénk érni. Tehetünk a zsebbe könyvet és folyóiratot, valamint a TV távirányítóját is.

  

Microfiber kárpit

A Pickens felállás segítő fotelek puha tapintású, kétféle színű mikroszálas szövet kárpittal rendelhetők: csokoládé barna és titán - kékesszürke.
A Pickens felállás segítő fotel mikroszálas szövet kárpitja nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

 

Bemutatóterem

A fotel kipróbálható, a kárpit kiválasztható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • A fotel szerkezeti felépítése

  A Pickens felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az európai gyártású motoros felállás segítő senior fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Pickens fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A Pickens fotel oldalán  a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A Pickens felállás segítő TV fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.

     

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A Pickens felállás segítő fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  74 cm
  Magasság
  104 cm
  Mélység
  97 cm
  Ülőfelület szélessége
  50 cm
  Ülőfelület magassága
  48 cm
  Ülőfelület mélysége
  55 cm
  Karfa magassága
  60 cm
  Terhelhetőség
  100 kg
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  50 kg/db