Új jelszó kérése

RészletekPreston felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel

Preston felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Preston felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Preston felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Preston felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Preston felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
Fő kategória >Felállás segítő fotelek
296 000 Ft296000

Felállás segítő motoros mechanizmus

A Preston fotelek felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a Preston motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. A Preston mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

 

Terhelhetőség

A közepes méretű amerikai gyártású felállás segítő fotel 120 kg súlyig terhelhető.

   

Extra kényelmes ülés

A Preston felállást segítő fotelek extra kényelmes üléssel készülnek.
Dupla fémrugós ülés szerkezet:
A Preston felállás segítő fotel ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Preston felállás segítő fotel fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: A Preston felállás segítő fotel ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Preston felállás segítő fotel ülését tartósan használhassuk.

     

Jó légáteresztő kárpit

A Preston felállás segítő fotelek puha tapintású, négyféle színű aprómintás mikroszálas szövet kárpittal rendelhetők: világosbarna, grafit szürke, meggypiros és sötétbarna.
A Preston felállás segítő fotel belül üreges váza és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Preston fotel mikroszálas szövet kárpitja nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

   

Bemutatóterem

A Preston felállás segítő fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • Preston senior TV fotel

   

  A Preston modellek képe kinagyítható a fenti kisképre kattintva !

   

  A Preston felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú motoros felállás segítő senior fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Preston fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A Preston senior fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A Preston fotel oldalán  a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.
    
  A beleülő embert a Preston párnázata körül öleli. Az ülés a legmagasabb szintű kényelmet szolgáltató zsákos rugóval készül. A Preston senior fotel ülőfelülete kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. Párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

    

  Biztonsági tápegység  

  A Preston senior felállás segítő fotelek tápegységei biztonsági áramellátást biztosító elemtartóval vannak ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve. Ha netán áramszünet következne be, az elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a háttámlát egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A Preston fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  99 cm
  Magasság
  117 cm
  Mélység
  99 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  53 cm
  Ülőfelület mélysége
  52 cm
  Karfa magassága
  70 cm
  Terhelhetőség
  120 kg
  Tömeg
  48 kg/db