Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekPreston felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel sötétbarna kárpittal raktárról

Raktárkészlet: 2 db
Preston felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
 • Preston felállás segítő senior TV fotel extra kényelmes üléssel
318 000 Ft318000

Felállás segítő motoros mechanizmus

A Preston senior TV fotelek felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a Preston motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. A Preston mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

 

Terhelhetőség

 

A közepes méretű amerikai gyártású senior TV fotel 120 kg súlyig terhelhető.

   

Extra kényelmes ülés

A Preston felállást segítő senior TV fotelek extra kényelmes üléssel készülnek.

Dupla fémrugós ülés szerkezet: A Preston ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Preston fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: A Preston ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Preston ülését tartósan használhassuk.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Preston felállás segítő senior TV fotelt raktárról puha tapintású sötétbarna aprómintás mikroszálas szövet kárpittal szállítjuk.

A Preston senior fotel belül üreges váza és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Preston mikroszálas szövet kárpitja nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

  

Bemutatóterem

A Preston felállás segítő senior TV fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 

 • Preston senior TV fotel sötétbarna

   

  A Preston fotel képe kinagyítható a fenti kisképre kattintva !

   

  A Preston felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú motoros felállás segítő senior fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Preston fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A Preston senior fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A Preston fotel oldalán  a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.
    
  A beleülő embert a Preston párnázata körül öleli. Az ülés a legmagasabb szintű kényelmet szolgáltató zsákos rugóval készül. A Preston senior fotel ülőfelülete kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. Párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

    

  Biztonsági tápegység  

  A Preston senior felállás segítő fotelek tápegységei biztonsági áramellátást biztosító elemtartóval vannak ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve. Ha netán áramszünet következne be, az elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a háttámlát egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A Preston fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  99 cm
  Magasság
  117 cm
  Mélység
  99 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  53 cm
  Ülőfelület mélysége
  52 cm
  Karfa magassága
  70 cm
  Terhelhetőség
  120 kg
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  50 kg/db