Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekRevolver XXL masszázs TV fotel csokoládébarna microfiber kárpittal extra kényelmes üléssel - raktárról

-40%
Raktárkészlet: 1 db
Revolver masszázs TV fotel csokoládébarna Microfiber kárpittal
Fő kategória >Fotel - TV fotel >Masszázs TV fotelek
296 000 Ft
Akció: 178 000 Ft178000
Kezdete: 2018.06.01   Vége: 2018.06.30

3 sebességes masszázs funkció, fűthető ülés

Az amerikai gyártású Revolver masszázs TV fotelbe az amerikai mérnökök minden olyan tulajdonságot beépítettek, ami egy fotelben a kényelmet szolgálhatja. A hintáztatható fotelek kényelmi funkcióin túl (emelhető lábtartó, dönthető háttámla) a full extrás relax fotel ülőfelülete szabályozható erősséggel fűthető, a háttámlán és az ülőfelületen  3 sebességes maszázs funkció használható.

  

Extra kényelmes ülés 

Az amerikai gyártású NRevolver masszázs TV fotel extra kényelmes üléssel készül.

  

Dupla fémrugós szerkezet

A Revolver masszázs TV fotel ülésszerkezetének az alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugókból áll. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.

  

Komfort gél réteg

A Revolver masszázs TV fotel ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Hintázó relax mechanizmus

A Revolver masszázs TV fotel hintázó mechanizmussal készül. Barátságos tulajdonsága, hogy a klasszikusan billegve hintázó mechanizmus már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozogásba lendül. A fotel oldalán található kar segítségével  megemelhető a lábtartó és közel a vízszintesig hátradönthető a háttámla.

  

Kárpit

A Revolver masszázs TV fotelt raktárról csokoládébarna Microfiber plüss kárpittal szállítjuk.

  

Bemutatóterem

A fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:  (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:   (30)  986 3713 

 • Revolver csokoládébarna  

   

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Revolver hintáztatható masszázs TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú pihenőfotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A Revolver TV fotel masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a Revolver TV fotel párnázata körül öleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A Revolver TV fotel belül üreges váza és a Microfiber plüss kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Microfiber plüss kárpitja nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem víz és portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

 • Szélesség
  115 cm
  Magasság
  112 cm
  Mélység
  118 cm
  Ülőfelület szélessége
  52 cm
  Ülőfelület magassága
  55 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Karfa magassága
  72 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  55 kg/db