Új jelszó kérése

RészletekSoddy két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő senior TV fotel

-20%
ÚJ
Soddy két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő TV fotel
 • Soddy két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő TV fotel
 • Soddy két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő TV fotel
 • Soddy két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő TV fotel
 • Soddy két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő TV fotel
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai TV fotel >Két motoros független lábtartó és háttámla állítású TV fotel
352 000 Ft
Akció: 282 000 Ft282000
Kezdete: 2018.04.01   Vége: 2018.09.30

ÚJDONSÁG - két motoros mechanizmus - a lábtartó és a háttámla függetlenül mozgatható

A két motor segítségével egymástól függetlenül külön mozgatható a lábtartó, külön a háttámla. Az európai gyártású Soddy két motoros fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is. Az irányító panel más gombjai segítségével pedig a felállás segítő funkciót tudjuk működtetni.

   

Felállás segítő motoros mechanizmus

A Soddy senior TV fotelek felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. Az irányító panelen a megfelelő gomb megnyomására a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen.

 

Terhelhetőség

Az európai gyártású Soddy felállás segítő fotel 130 kg súlyig terhelhető.

  

Levehető, tisztítható ülés felső párna

Az ülés felső párnája tépőzárakkal van rögzítve a kárpitozott üléshez, ezáltal a felső párna könnyen levehető, visszahelyezhető, ha tisztítani akarjuk.

 

Magazin zseb

A Soddy felállás segítő TV fotel oldalán nagyméretű zseb szolgálja a mindazon tárgyak elhelyezését, amelyeket a fotelben ülve gyorsan el szeretnénk érni. Tehetünk a zsebbe könyvet és folyóiratot, valamint a TV távirányítóját is.

  

Microfiber kárpit

A Soddy két motoros felállás segítő senior TV fotelek puha tapintású, háromféle színű mikroszálas szövet kárpittal rendelhetők: bézs színű, bronz színű és csokoládé barna.
A Soddy felállás segítő fotel mikroszálas szövet kárpitja nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

 • A fotel szerkezeti felépítése

  A Soddy két motoros felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az európai gyártású motoros felállás segítő senior fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Soddy fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A Soddy fotel oldalán  a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A Soddy két motoros senior fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.

     

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A Soddy felállás segítő fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  82 cm
  Magasság
  105 cm
  Mélység
  97 cm
  Ülőfelület szélessége
  51 cm
  Ülőfelület magassága
  48 cm
  Ülőfelület mélysége
  52 cm
  Karfa magassága
  60 cm
  Terhelhetőség
  130 kg
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  52 kg/db