Új jelszó kérése

RészletekSoddy két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő senior TV fotel bézs színű kárpittal raktárról

-20%
Raktárkészlet: 1 db
Soddy két motoros (független lábtartó és háttámla mozgatás) felállás segítő TV fotel

ÚJDONSÁG - két motoros mechanizmus - a lábtartó és a háttámla függetlenül mozgatható

A két motor segítségével egymástól függetlenül külön mozgatható a lábtartó, külön a háttámla. Az európai gyártású Soddy két motoros fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is. Az irányító panel más gombjai segítségével pedig a felállás segítő funkciót tudjuk működtetni.

   

Felállás segítő motoros mechanizmus

A Soddy senior TV fotelek felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. Az irányító panelen a megfelelő gomb megnyomására a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen.

 

Terhelhetőség

Az európai gyártású Soddy felállás segítő fotel 130 kg súlyig terhelhető.

  

Levehető, tisztítható ülés felső párna

Az ülés felső párnája tépőzárakkal van rögzítve a kárpitozott üléshez, ezáltal a felső párna könnyen levehető, visszahelyezhető, ha tisztítani akarjuk.

 

Magazin zseb

A Soddy felállás segítő TV fotel oldalán nagyméretű zseb szolgálja a mindazon tárgyak elhelyezését, amelyeket a fotelben ülve gyorsan el szeretnénk érni. Tehetünk a zsebbe könyvet és folyóiratot, valamint a TV távirányítóját is.

  

Microfiber kárpit

A Soddy két motoros felállás segítő senior TV fotelt raktárról bézs színű, puha tapintású mikroszálas szövet kárpittal  ajánljuk. 
A Soddy felállás segítő fotel mikroszálas szövet kárpitja nemcsak puha, kellemes tapintású, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

  

Bemutatóterem

A bézs színű Soddy két motoros felállás segítő fotel kipróbálható, megvásárolható  a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • A fotel szerkezeti felépítése

  A Soddy két motoros felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az európai gyártású motoros felállás segítő senior fotelek a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A Soddy fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A Soddy fotel oldalán  a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A Soddy két motoros senior fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A minőségi alkatrészek és gondos összeszerelés biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál.

     

  Csomagolás, házhoz szállítás  

  A Soddy felállás segítő fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  82 cm
  Magasság
  105 cm
  Mélység
  97 cm
  Ülőfelület szélessége
  51 cm
  Ülőfelület magassága
  48 cm
  Ülőfelület mélysége
  52 cm
  Karfa magassága
  60 cm
  Terhelhetőség
  130 kg
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  52 kg/db