Új jelszó kérése

RészletekSomerset felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel havana barna kárpittal raktárról

Raktárkészlet: 2 db
Somerset felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel raktárról
 • Somerset felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel raktárról

Raktárról kapható

A legkisebb méretű felállást segítő TV fotel, a Somerset raktárról azonnali szállítással havana barna kárpittal kapható.

  

Felállást segítő

A Somerset felállás segítő fotelt különösen ajánljuk mindazoknak, akik nehezen mozognak. A fotel felállást segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a motor a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. Egy gombnyomást követően a motor a lábtartót megemeli és a háttámlát kissé  hátra dönti. A mozgató mechanizmus szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is. A fotel oldalán terjedelmes magazinzseb szolgálja az olvasók kényelmét.

 

Terhelhetőség

A viszonylag kisebb méretű amerikai gyártású senior TV fotel 90 kg súlyig terhelhető.

  

Dupla fémrugós szerkezet

Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.

 

Komfort gél réteg

Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Bemutatóterem

A Somerset felállás segítő fotel megvásárolható itt a webshopban vagy a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 •  Somerset senior TV fotel havana szivar barna szövet kárpittal

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Somerset felállás segítő fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A fotel oldalán a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A fotel minőségi alkatrészei és összeszerelése biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja.

  A Somerset felállást segítő TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú relax fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mozgató mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, kényelmét és rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

   

  A fotel belül üreges váza és a klasszikus szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A szövet kárpit puha, kellemes tapintású, jó légáteresztő és könnyen tisztítható.

   

  Biztonsági tápegység  A fotel tápegysége biztonsági áramellátást biztosító elemtartóval van ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve.

  Ha netán áramszünet következne be, ezen elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a fotel háttámláját egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  84 cm
  Magasság
  109 cm
  Mélység
  89 cm
  Ülőfelület szélessége
  51 cm
  Ülőfelület magassága
  46 cm
  Ülőfelület mélysége
  53 cm
  Karfa magassága
  58 cm
  Terhelhetőség
  90 kg
  Raktárkészlet
  2 db