Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekSomerset senior felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel

Somerset senior felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
 • Somerset senior felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
 • Somerset senior felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
 • Somerset senior felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel
274 000 Ft274000

Felállást segítő

A Somerset senior felállás segítő fotelt különösen ajánljuk mindazoknak, akik nehezen mozognak. A fotel felállást segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a motor a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. Egy gombnyomást követően a motor a lábtartót megemeli és a háttámlát kissé  hátra dönti. A mozgató mechanizmus szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is. A fotel oldalán terjedelmes magazinzseb szolgálja az olvasók kényelmét.

 

Terhelhetőség

A viszonylag kisebb méretű amerikai gyártású senior felállás segítő fotel 90 kg súlyig terhelhető.

 

Az amerikai felállást segítő senior fotel extra kényelmes üléssel készül.

 

Dupla fémrugós szerkezet

Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.

 

Komfort gél réteg

Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk. 

 

Kárpitok

A Somerset senior felállás segítő fotelt kétféle színű aprómintás szövet kárpittal - havanna szivar és fekete gyöngy - valamint mahagóni barna színű textilbőr kárpittal szállítjuk.

 • Somerset senior TV fotel mahagóni színű textilbőr kárpittal Somerset senior TV fotel fekete gyöngy szövet kárpittal

  Somerset senior TV fotel havana szivar barna szövet kárpittal

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Somerset felállás segítő fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A fotel oldalán a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A fotel minőségi alkatrészei és összeszerelése biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja.

  A Somerset felállást segítő fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú relax fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mozgató mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, kényelmét és rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

   

  A fotel belül üreges váza és a klasszikus szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A szövet kárpit puha, kellemes tapintású, jó légáteresztő és könnyen tisztítható.

   

  Biztonsági tápegység  A fotel tápegysége biztonsági áramellátást biztosító elemtartóval van ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve.

  Ha netán áramszünet következne be, ezen elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a fotel háttámláját egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

   

  Amennyiben bármi kérdése van,
  írjon e-mailt: fotel@jobaratokfotel.hu
  hívja a Bemutatótermet: +3630 501 1765
  vagy az Ügyfélszolgálatunkat: +3630 986 3713

 • Szélesség
  84 cm
  Magasság
  109 cm
  Mélység
  89 cm
  Ülőfelület szélessége
  51 cm
  Ülőfelület magassága
  46 cm
  Ülőfelület mélysége
  53 cm
  Karfa magassága
  58 cm
  Terhelhetőség
  90 kg