Új jelszó kérése

RészletekSoother felállás segítő masszázs TV fotel

Soother felállás segítő masszázs TV fotel
 • Soother felállás segítő masszázs TV fotel
 • Soother felállás segítő masszázs TV fotel
 • Soother felállás segítő masszázs TV fotel
 • Soother felállás segítő masszázs TV fotel
Fő kategória >Felállás segítő fotelek
318 000 Ft318000

Felállást segítő motoros mechanizmus

A Soother masszázs TV fotelek felállást segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a Soother fotel motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. A Soother felállás segítő fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

  

Terhelhetőség

A normál méretű amerikai gyártású felállás segítő fotel  100 kg súlyig terhelhető.

 

Masszázs funkció, ülés fűtés

A Soother felállás segítő fotel masszázs TV  fotel háttámlájába és az ülésbe vibrációs masszázs mechanizmus kerül beépítésre. A kezelő panel segítségével változtatható a vibráció jellege és intenzitása. A téli estéken különösen hasznos ülés fűtés az ülőfelületet és a háttámlát derék magasságig fűti. A Soother felállás segítő masszázs fotel kezelő paneljén állítható a fűtés erőssége.

  

Extra kényelmes ülés

A Soother felállást segítő masszázs TV fotelek extra kényelmes üléssel készülnek.
Dupla fémrugós ülés szerkezet:
Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Soother felállás segítő fotel fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Soother felállás segítő fotel ülését tartósan használhassuk.

  

Magazin zseb

A Soother felállás segítő masszázs TV fotel oldalán a kárpitban kialakítva magazin zseb található. Itt tartható a mechanizmus elektronikus kezelő panelje és itt tárolhatók az olvasott újságok, könyvek és a TV távirányítója.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Soother felállást segítő masszázs TV fotelek puha tapintású, négyféle színű aprómintás mikroszálas szövet kárpittal rendelhetők: világosbarna, zöld, burgundi vörös és kék.
A Soother felállás segítő fotel belül üreges váza és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A mikroszálas szövet kárpit nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

 

Bemutatóterem

A Soother felállás segítő maszázs TV fotel kárpitjai megtekinthetők, kiválaszthatók a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:   (30) 9863 713

 • Soother deluxe senior TV fotel világosbarnaSoother zöld

  Soother burgundiSoother kék

  A Soother felállás segítő masszázs  fotelek képei kinagyíthatók a fenti kis képekre kattintva !

   

  A Soother felállás segítő masszázs TV fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. Az ellazulást segíti, ha a háttámla és az ülés melegítését bekapcsolja, esetleg használja a kifinomult masszázs funkciót. A fotel oldalán a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A fotel minőségi alkatrészei és összeszerelése biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja.

  A Soother felállás segítő masszázs TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú relax fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mozgató mechanizmus hosszú éveken át megbízhatóan szolgál. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek számára is megfelelő.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, kényelmét és rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

  A Soother felállás segítő fotel belül üreges váza és a  szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A  barátságos színű aprómintás szövet kárpitok puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők.

    

  Biztonsági tápegység

  A Soother felállás segítő masszázs TV fotel tápegysége a biztonsági áramellátást megoldó elemtartóval van ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve. Ha netán áramszünet következne be, ezen elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a fotel háttámláját egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  Házhoz szállítás

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  91 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  99 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  53 cm
  Ülőfelület mélysége
  53 cm
  Karfa magassága
  61 cm
  Terhelhetőség
  100 kg
  Tömeg
  47 kg/db