Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

Részletek



Soother senior felállás segítő masszázs TV fotel

Soother senior felállás segítő masszázs TV fotel
 • Soother senior felállás segítő masszázs TV fotel
 • Soother senior felállás segítő masszázs TV fotel
 • Soother senior felállás segítő masszázs TV fotel
 • Soother senior felállás segítő masszázs TV fotel
Fő kategória >Felállás segítő fotelek
308 000 Ft308000

Felállást segítő motoros mechanizmus

A Soother masszázs senior TV fotelek felállást segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a Soother fotel motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. A Soother mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

 

Terhelhetőség

 

A normál méretű amerikai gyártású senior TV fotel 100 kg súlyig terhelhető.

 

Masszázs funkció, ülés fűtés

A Soother masszázs senior fotel háttámlájába és az ülésbe vibrációs masszázs mechanizmus kerül beépítésre. A kezelő panel segítségével változtatható a vibráció jellege és intenzitása. A téli estéken különösen hasznos ülés fűtés az ülőfelületet és a háttámlát derék magasságig fűti. A Soother masszázs senior fotel kezelő paneljén állítható a fűtés erőssége.

  

Extra kényelmes ülés

A Soother felállást segítő masszázs senior TV fotelek extra kényelmes üléssel készülnek.
Dupla fémrugós ülés szerkezet:
Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Soother fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Soother ülését tartósan használhassuk.

  

Magazin zseb

A Soother masszázs senior fotel oldalán a kárpitban kialakítva magazin zseb található. Itt tartható a mechanizmus elektronikus kezelő panelje és itt tárolhatók az olvasott újságok, könyvek és a TV távirányítója.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Soother felállást segítő senior masszázs TV fotelek puha tapintású, négyféle színű aprómintás mikroszálas szövet kárpittal rendelhetők: világosbarna, zöld, burgundi vörös és kék.
A Soother fotel belül üreges váza és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A mikroszálas szövet kárpit nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

Bemutatóterem

A Soother masszázs senior TV fotel kárpitjai megtekinthetők, kiválaszthatók a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:   (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat:   (30) 9863 713

 • Soother deluxe senior TV fotel világosbarnaSoother zöld

  Soother burgundiSoother kék

  A Soother masszázs senior fotelek képei kinagyíthatók a fenti kis képekre kattintva !

   

  A Soother senior masszázs TV fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. Az ellazulást segíti, ha a háttámla és az ülés melegítését bekapcsolja, esetleg használja a kifinomult masszázs funkciót. A fotel oldalán a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A fotel minőségi alkatrészei és összeszerelése biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja.

  A Soother felállást segítő masszázs TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú relax fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mozgató mechanizmus hosszú éveken át megbízhatóan szolgál. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek számára is megfelelő.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, kényelmét és rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

  A Soother fotel belül üreges váza és a  szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A  barátságos színű aprómintás szövet kárpitok puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők.

   

  Biztonsági tápegység

  A Soother masszázs senior fotel tápegysége a biztonsági áramellátást megoldó elemtartóval van ellátva.

   

  Biztonsági tápegység

   

  Az elemtartó két db 9V - os tartós elem fogadására van felkészítve. Ha netán áramszünet következne be, ezen elemek biztosítják a fotel elektromos mechanizmusának a működtetését. A kapacitásuk arra elég, hogy a fotel háttámláját egy alkalommal felemeljük - olyan helyzetbe hozzuk, hogy a fotelből kényelmesen fel lehessen állni.

   

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  91 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  99 cm
  Ülőfelület szélessége
  53 cm
  Ülőfelület magassága
  53 cm
  Ülőfelület mélysége
  53 cm
  Karfa magassága
  61 cm
  Terhelhetőség
  100 kg