Új jelszó kérése

RészletekTerrance 3 személyes extra kényelmes kanapé (középső ülés fix állású) - opcionálisan motoros működés

ÚJ
Terrance 3 személyes extra kényelmes kanapé (középső ülés fix állású) - opcionálisan motoros működés
 • Terrance 3 személyes extra kényelmes kanapé (középső ülés fix állású) - opcionálisan motoros működés
 • Terrance 3 személyes extra kényelmes kanapé (középső ülés fix állású) - opcionálisan motoros működés
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai relax ülőgarnitúra >Terrance county stílusú relax ülőgarnitúra - motoros opcióval
548 000 Ft548000

Extra kényelmes

A Terrance kanapé az "extra kényelmes" jelzőt a következő tulajdonságaival érdemelte ki:

Zsákos rugók az ülőfelületben: az extra kényelmes üléskomfortot szolgálja az ülőfelület 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása.
Komfort gél: az ülőfelület kárpitozása alatt a női kerékpárnyergekben alkalmazotthoz hasonló zselés anyag, komfort gél réteg kerül beépítésre.

   

Motoros működés opció

A Terrance kanapén a szélső ülések háttámláját a pihenés szempontjából az ergonómiailag a legelőnyösebb közel vízszintes pozícióig döntheti és megemelheti a lábtartót. A működtető mechanizmus kézi karos vagy motoros változatban kérhető. A motoros változat egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

 

USB töltő

Az motoros kanapé kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

 

Kárpit

A Terrance kanapé a valódi bőr hatását tökéletesen megjelenítő fekete textilbőr kárpittal vásárolható.

  

Bemutatóterem

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • Terrance 3 személyes kanapé

   

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Terrance három személyes relax kanapé az extra kényelmi funkciókat a klasszikus megjelenéssel ötvözi. Az amerikai gyártmányú kanapé a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a kanapén ülők kényelmét. Az amerikai gyártású masszív kanapé a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület ülésenként 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A kanapé belül üreges váza és a textilbőr kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A textilbőr kárpit  kellemes tapintású és könnyen tisztítható.

 • Szélesség
  231 cm
  Magasság
  102 cm
  Mélység
  102 cm
  Ülőfelület szélessége
  175 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  57 cm
  Karfa magassága
  68 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  90 kg/db