Új jelszó kérése

RészletekTerrance hintáztatható TV fotel extra kényelmes üléssel - opcionálisan motoros működés

ÚJ
Terrance hintáztatható TV fotel extra kényelmes üléssel - opcionálisan motoros működés
 • Terrance hintáztatható TV fotel extra kényelmes üléssel - opcionálisan motoros működés
 • Terrance hintáztatható TV fotel extra kényelmes üléssel - opcionálisan motoros működés
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai relax ülőgarnitúra >Terrance county stílusú relax ülőgarnitúra - motoros opcióval
292 000 Ft292000

Extra kényelmes

A Terrance TV fotel az "extra kényelmes" jelzőt a következő tulajdonságaival érdemelte ki:

Zsákos rugók az ülőfelületben: az extra kényelmes üléskomfortot szolgálja az ülőfelület 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása.
Komfort gél: az ülőfelület kárpitozása alatt a női kerékpárnyergekben alkalmazotthoz hasonló zselés anyag, komfort gél réteg kerül beépítésre.

  

Hintáztatható

A Terrance TV fotel hintázó mechanizmussal készül. Barátságos tulajdonsága, hogy a klasszikusan billegve hintázó mechanizmus már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozogásba lendül. A fotel oldalán található kar segítségével  megemelhető a lábtartó és közel a vízszintesig hátradönthető a háttámla.

 

Motoros működés opció

A Terrance TV fotel háttámláját a pihenés szempontjából az ergonómiailag a legelőnyösebb közel vízszintes pozícióig döntheti és megemelheti a lábtartót. A működtető mechanizmus kézi karos vagy motoros változatban kérhető. A motoros változat egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

 

ÚJDONSÁG - USB töltő

A fotel irányító paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

 

Kárpit

A Terrance TV fotel  fekete, a valódi bőr hatását tökéletesen megjelenítő textilbőr kárpittal vásárolható.

  

Bemutatóterem

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • Terrance TV fotel

   

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Terrance TV fotel az extra kényelmi funkciókat a klasszikus megjelenéssel ötvözi. Az amerikai gyártmányú fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a kanapén ülők kényelmét. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület ülésenként 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A fotel belül üreges váza és a textilbőr kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A textilbőr kárpit  kellemes tapintású és könnyen tisztítható.

 • Szélesség
  112 cm
  Magasság
  109 cm
  Mélység
  102 cm
  Ülőfelület szélessége
  48 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  57 cm
  Karfa magassága
  68 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  51 kg/db