Új jelszó kérése

RészletekTexan 2 személyes italtartós motoros relax kanapé raktárról

-20%
Raktárkészlet: 1 db
Texan 2 személyes motoros italtartós relax kanapé raktárról
 • Texan 2 személyes motoros italtartós relax kanapé raktárról
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Texan európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
425 000 Ft
Akció: 340 000 Ft340000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30

Raktárról szállítjuk

A Texan 2 személyes italtartós kanapé motoros működtetésű relax mechanizmussal raktárról Columbia drapp kárpittal szállítjuk.

 

Fix állású kanapé lábazat 

A Texan italtartós kanapé talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható.

 

Motoros relax mechanizmus

A Texan 2 személyes italtartós motoros kanapé ülésein a háttámla közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust az ülések oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítotható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

 

Italtartós betét

A két ülés között italtartós betét kerül beépítésre. Az italtartós betét közepén felhajtható fedelű tároló rekesz is található, ahova betehetjük a TV műsort, a távirányítót vagy az olvasószemüveget. A fedél lehajtva középső karfaként szolgál.

   

Bemutatóterem

A Texan italtartós kanapé és a garnitúrához tartozó fotel kipróbálható, megvásárolható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan italtartós relax kanapé

  Kinagyítható a képre kattintva!

  Texan garnitura

   

  A Texan kanapé rendelhető kárpit típusait és a kárpit szineket, valamint az ülőgarnitúra részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

   

  Az európai gyártású Texan két személyes motoros kanapé italtartós relax változatának a többlet kényelme az elektromos motor segítségével megemelhető lábtartó és a közel a vízszintesig hátradönthető háttámla, valamint a két ülés között elhelyezkedő, mozi fotel jellegű kényelmet nyújtó italtartó. A Texan motoros italtartós relax kanapé a modern technika megjelenése a nappaliban.

  A beleülő embert a kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A kanapé belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 • Szélesség
  187 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  95 cm
  Ülőfelület szélessége
  92 cm
  Ülőfelület magassága
  49 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Tömeg
  100 kg/db