Új jelszó kérése

RészletekTexan 2 személyes italtartós relax kanapé

-20%
Texan 2 személyes italtartós relax kanapé
 • Texan 2 személyes italtartós relax kanapé
 • Texan 2 személyes italtartós relax kanapé
 • Texan 2 személyes italtartós relax kanapé
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Texan európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
362 000 Ft
Akció: 290 000 Ft290000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30

Európai gyártásból

A Texan 2 személyes italtartós kanapé kézi működtetésű relax mechanizmussal európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

 

Fix állású kanapé lábazat 

A Texan kanapé talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható.

 

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Texan 2 személyes italtartós relax kanapé ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust az ülés oldalán található gomb használatát követően a testsúlyunk áthelyezésével mozgatjuk. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik.

 

Italtartós betét

A két ülés között italtartós betét kerül beépítésre. Az italtartós betét közepén felhajtható fedelű tároló rekesz is található, ahova betehetjük a TV műsort, a távirányítót vagy az olvasószemüveget. A fedél lehajtva középső karfaként szolgál.

   

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg.

 

Columbia Tinos
Bora Wave mikroszálas bársony
Plenty_szinek Milton színek
Dallas színek
Mira víztaszító szövet Hamilton szinek
Valódi bőr szinek

   

Bemutatóterem

A kanapé és a garnitúrához tartozó fotel kipróbálható, a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan italtartós relax kanapé

  Kinagyítható a képre kattintva!

  Texan garnitura

   

  A Texan kanapé rendelhető kárpit típusait és a kárpit szineket, valamint az ülőgarnitúra részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

   

  Az európai gyártású Texan két személyes kanapé italtartós relax változatának a többlet kényelme a megemelhető lábtartó és a közel a vízszintesig hátradönthető háttámla, valamint a két ülés között elhelyezkedő, mozi fotel jellegű kényelmet nyújtó italtartó. A puha, jó légáteresztő kárpit felhasználásával készülő  Texan italtartós relax kanapé a modern technika megjelenése a nappaliban.

  A beleülő embert a kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A kanapé belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Texan kanapékhoz ajánlott kárpit fajták puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők. A kárpit minták a Bemutatóteremben megtekinthetők.

 • Szélesség
  187 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  95 cm
  Ülőfelület szélessége
  92 cm
  Ülőfelület magassága
  49 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Tömeg
  90 kg/db