Új jelszó kérése

RészletekTexan 2 személyes motoros relax kanapé

-20%
Texan 2 személyes motoros relax kanapé
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Texan európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
375 000 Ft
Akció: 300 000 Ft300000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30

Európai gyártásból

A Texan 2 személyes kanapé motoros működtetésű relax mechanizmussal európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

   

Motoros relax mechanizmus

A Texan 2 személyes kanapé ülésein a háttámla közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust az ülések oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

    

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg.

 

Columbia Tinos
Bora Wave mikroszálas bársony
Plenty_szinek Milton színek
Dallas színek
Mira víztaszító szövet Hamilton szinek
Valódi bőr szinek

   

Bemutatóterem

A kanapé és a garnitúrához tartozó fotel kipróbálható, a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan garnitura

   

  A Texan kanapé rendelhető kárpit típusait és a kárpit szineket, valamint az ülőgarnitúra részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

   

  Az európai gyártású Texan két személyes kanapé relax változatának a többlet kényelme a motoros működtetéssel megemelhető lábtartó és a közel a vízszintesig hátradönthető háttámla. A Texan motoros relax kanapé a modern technika megjelenése a nappaliban.

  A beleülő embert a kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A kanapé belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Texan kanapékhoz ajánlott kárpit fajták puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők.  A kárpit minták a Bemutatóteremben megtekinthetők, kiválaszthatók.

 • Szélesség
  157 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  95 cm
  Ülőfelület szélessége
  106 cm
  Ülőfelület magassága
  49 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Tömeg
  90 kg/db