Új jelszó kérése

Fotel és ülőgarnitúra menü

RészletekTexan 2 személyes kanapé valódi bőr kárpittal - opcionálisan kézi vagy motoros működés és italtartó betét

-20%
Texan 2 személyes kanapé valódi bőr kárpittal
 • Texan 2 személyes kanapé valódi bőr kárpittal
375 000 Ft
Akció: 300 000 Ft300000
Kezdete: 2017.04.01   Vége: 2018.03.31Európai gyártásból

A Texan valódi bőr kárpitozású 2 személyes kanapé európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapé a kiválasztott, megkedvelt színű valódi bőr kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

 

Fix állású kanapé lábazat 

A Texan kanapé talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható.

 

Kézi vagy motoros relax mechanizmus

A Texan 2 személyes kanapé relax funkciók szempontjából három változatban rendelhető. Az alap változat hagyományos, fix állású. 
A Texan 2 személyes kanapé relax változatán ülések a háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax változat rendelhető kézi működtetéssel vagy motoros működtetéssel. A kézi relax mechanizmust az ülés oldalán található gomb használatát követően a testsúlyunk áthelyezésével mozgatjuk. A motoros relax mechanizmust az ülések oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. 
A Texan kanapé fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmusa a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

 

Italtartós betét

A két ülés közé kérhető italtartós betét. Az italtartós betét közepén felhajtható fedelű tároló rekesz is található, ahova betehetjük a TV műsort, a távirányítót vagy az olvasószemüveget. A fedél lehajtva középső karfaként szolgál.  

 

Valódi bőr kárpit

A valódi bőr kárpit színeket az alábbi képre kattintva tekintheti meg.

  

Bemutatóterem

A Texan kanapé és a garnitúrához tartozó valódi bőr kárpitozású fotel kipróbálható, a valódi bőr kárpit szine kiválasztható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan garnitúra

  .

  A Texan kanapé rendelhető kárpit típusait és a kárpit szineket, valamint az ülőgarnitúra részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

   

    

  Az európai gyártású Texan kanapé klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.

   

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott mechanizmus hosszú éveken át biztosítja a benne ülők kényelmét.

   

  A beleülő embert a kanapé körül öleli. A keretre szerelt erős fémrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

   

  A bőrből készült bútorkárpit kellemes, különlegesen lágy tapintású, kényelmes és meleg, amelyet az enyhén nyitott pórusokon keresztül létrejövő hőmérséklet kiegyenlítődés okoz. Mindamellet a bőr kárpit tartós, strapabíró, könnyen tisztítható, és ami nem elhanyagolható tulajdonsága, a bútornak klasszikusan magas presztízsű megjelenést kölcsönöz. Használat során a bőrön ráncok képződnek, melyek a fotelt patinásabbá, nemesebbé, egyedivé teszik. Ez főleg az ülésen és a kartámlákon mutatkozik.

   

  A kanapé belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit bőr együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 • Szélesség
  157 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  95 cm
  Ülőfelület szélessége
  46 cm
  Ülőfelület magassága
  49 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Tömeg
  75 kg/db