Új jelszó kérése

RészletekTexan 3 személyes hagyományos kanapé

-20%
Texan 3 személyes hagyományos kanapé
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Texan európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
306 000 Ft
Akció: 245 000 Ft245000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30

Európai gyártásból 

A Texan 3 személyes hagyományos jellegű kanapé európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapét a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg gyártassuk, szállítsuk.

  

Fix állású kanapé talp 

A Texan kanapé lábazata hagyományos fix állású, nem relax. A fix lábazatú kanapé előnye, hogy könnyebb belőle felállni, mint a relax jellegű kanapékról.

    

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg.

 

Columbia Tinos
Bora Wave mikroszálas bársony
Plenty_szinek Milton színek
Dallas színek
Mira víztaszító szövet Hamilton szinek
Valódi bőr szinek

   

Bemutatóterem

A kanapé és a garnitúrához tartozó fotel kipróbálható, a kárpit kiválasztható a Bajza utcai Bemutatóteremben. A garnitúrához tartozó fotel is kipróbálható, valamint kiválasztható a kárpit.

Érdeklődni nyitvatartási időben:
       Rózsa utcai Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan garnitura

   

  A Texan kanapé rendelhető kárpit típusait és a kárpit szineket, valamint az ülőgarnitúra részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

   

  Az európai gyártású Texan három személyes kanapé párnázata a beleülő embert körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A kanapé belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Texan kanapékhoz ajánlott kárpit fajták puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők. A kárpit minták a Bemutatóteremben megtekinthetők, kiválaszthatók.

 • Szélesség
  210 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  95 cm
  Ülőfelület szélessége
  160 cm
  Ülőfelület magassága
  49 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Tömeg
  65 kg/db