Új jelszó kérése

RészletekTexan 3 személyes kézi működtetésű full relax kanapé nagy kárpit választékkal

-20%
Texan 3 személyes relax kanapé
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Texan európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
406 000 Ft
Akció: 325 000 Ft325000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30

Európai gyártásból

A Texan 3 személyes kanapé kézi működtetésű full relax mechanizmussal európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 4 - 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

  

Fix állású kanapé lábazat 

A Texan kanapé talpa fix állású, nem hintáztatható.

  

Full relax elrendezés, fekvő helyzetig dönthető háttámlák

A Texan ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja dönthető üléseinek a kézi mozgatású működtető mechanizmusa a háttámlát a közel vízszintes pozícióig dönti és megemeli a lábtartót. A kanapé full relax kiépítésű, azaz mindhárom ülés relax funkciós. A beépített relax mechanizmus a középső ülés háttámláját és lábtartóját is mozgatja.

  

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Texan 3 személyes full relax kanapé ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A szélső ülések relax mechanizmusát az ülés oldalán található süllyesztett gomb meghúzása és a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A középső ülés mechanizmusa az ülések közötti kárpit résbe rejtett bowdenes kar segítségével működtethető. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik.

     

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg.

 

Columbia Tinos
Bora Wave mikroszálas bársony
Plenty_szinek Milton színek
Dallas színek
Mira víztaszító szövet Hamilton szinek
Valódi bőr szinek

   

Bemutatóterem

Hasonló Texan kanapé és a garnitúrához tartozó fotel kipróbálható, a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bajza utcai Bemutatóteremben

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan garnitura

   

  A Texan kanapé rendelhető kárpit típusait és a kárpit szineket, valamint az ülőgarnitúra részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

   

  Az európai gyártású Texan három személyes kanapé full relax változatának a többlet kényelme a középső ülésen is megemelhető lábtartó és a közel a vízszintesig hátradönthető háttámla. A Texan full relax kanapé a modern technika megjelenése a nappaliban.

  A beleülő embert a kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A kanapé belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Texan kanapékhoz ajánlott kárpit fajták puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők. A kárpit minták a Bemutatóteremben megtekinthetők.

 • Szélesség
  210 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  95 cm
  Ülőfelület szélessége
  160 cm
  Ülőfelület magassága
  49 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Tömeg
  115 kg/db