Új jelszó kérése

RészletekTexan kézi működtetésű TV fotel valódi bőr kárpittal

-20%
Texan TV fotel valódi bőr kárpittal
 • Texan TV fotel valódi bőr kárpittal
 • Texan TV fotel valódi bőr kárpittal
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Texan európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
280 000 Ft
Akció: 224 000 Ft224000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30


Európai gyártásból

A Texan kézi működtetésű TV fotel európai gyárban készül, ezért rendelés esetén 3 - 4 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a fotelt a kárpit mintából kiválasztott, megkedvelt színű valódi bőr kárpit felhasználásával egyedileg gyártassuk, szállítsuk.

 

Fix állású fotel talp 

A Texan fotel talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható, nem forgó. A fix talpú fotelek előnye, hogy könnyebb belőlük felállni, mint a hintázós vagy a forgó fotelekből.

 

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Texan fotel háttámlája közel a vízszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a fotel oldalán található gomb használatát követően a testsúlyunk áthelyezésével mozgatjuk. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a fotel közel a fal mellé állítható, a távolság a fotel háta és a fal között nem változik.

 

Valódi bőr kárpit

A valódi bőr kárpit színeket az alábbi képre kattintva tekintheti meg.


Bemutatóterem

A fotel kipróbálható a kárpit szín kiválasztható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:
     Bajza utcai Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan TV fotel valódi bőr kárpittal

  .

  Texan motoros TV fotel  - valódi bőr kárpit -
  kinagyítható a képre kattintva !

  .

  Texan garnitúra

  .

  A Texan garnitúra teljes választékát és a részletes ártáblázatát megtekintheti a képre kattintva !

   

    

  Az európai gyártású Texan TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.


  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott mechanizmus hosszú éveken át biztosítja a fotelben ülők kényelmét.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. A keretre szerelt erős fémrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

    

  A bőrből készült bútor kárpit kellemes, különlegesen lágy tapintású, kényelmes és meleg, amelyet az enyhén nyitott pórusokon keresztül létrejövő hőmérséklet kiegyenlítődés okoz. Mindamellet a bőr kárpit tartós, strapabíró, könnyen tisztítható, és ami nem elhanyagolható tulajdonsága, a bútornak klasszikusan magas presztízsű megjelenést kölcsönöz. Használat során a kárpit felszinén ráncok képződnek, melyek a fotelt patinásabbá, nemesebbé, egyedivé teszik. Ez főleg az ülésen és a kartámlákon mutatkozik.


  A belül üreges váz és a megfelelő szerkezetű kárpit anyag együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 • Szélesség
  98 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  95 cm
  Ülőfelület szélessége
  46 cm
  Ülőfelület magassága
  49 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Tömeg
  35 kg/db