Új jelszó kérése

RészletekTexan motoros TV fotel drapp színű Columbia apró teknősmintás szövet kárpittal raktárról

-20%
Raktárkészlet: 2 db
Texan motoros TV fotel
 • Texan motoros TV fotel
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Texan európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
267 000 Ft
Akció: 214 000 Ft214000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30

Fix állású fotel talp 

A raktárról kapható Texan fotel talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható, nem forgó. A fix talpú fotelek előnye, hogy könnyebb belőlük felállni, mint a hintázós vagy a forgó fotelekből.

 

Motoros relax mechanizmus - fal mellé állítható

A Texan fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a fotel oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a fotelt közel a fal mellé állítothatjuk, a távolság a fotel háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

 

Kárpit

A raktárról kapható Texan motoros fotelen a kárpit Columbia apró teknősmintás mikroszálas bársonyból készült drapp színben.

 

Bemutatóterem

A fotel megtekinthető, kipróbálható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:
     Bajza utcai Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan motoros TV fotel

  Kinagyítható a képre kattintva !

  Texan ülőgarnitúra katalógus  

  A képre kattintva áttekinthető az ártáblázat, megtekinthetők a kárpit színminták!

  Az európai gyártású fal mellé állítható Texan motoros TV fotel fix állású, nem hintáztatható. A  Texan TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.


  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott mechanizmus hosszú éveken át biztosítja a fotelben ülők kényelmét.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A Texan TV fotelek belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyag együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Texan TV fotelek kárpitjai puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők.

 • Szélesség
  98 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  95 cm
  Ülőfelület szélessége
  46 cm
  Ülőfelület magassága
  49 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  40 kg/db